Film trzyma w napieciu ;P tak jak mowi Double pobudza wyobraznie ;D i wogule jest swietny =] ide szukac 2-giej czesci w moich plytkach =)
Wersja do druku
Film trzyma w napieciu ;P tak jak mowi Double pobudza wyobraznie ;D i wogule jest swietny =] ide szukac 2-giej czesci w moich plytkach =)
Film ma już kilka lat a ma lepsze efekty specjalne niz nie jeden współczesny film. Moim zdaniem efekty są tam genialne
Co do efektów, to uważam że żaden film mu nie dorównuje!!!!!! Takie efekty, że nie da się odróżnić, kiedy robot a kiedy obraz komputerowy i do tego 11 lat temu!!!!!!!
Żaden fim mu nie dorównuje i nigdy nie dorówna, Jurrasic Park 1 Jest najlepszym filmem wszechczasów, przynajmniej dla mnie!! Jest tak realny że jak go pierwszy raz obejrzałem, to bałem się że mnie raptory zjedzą przez 2 miesiące (miałem coś 3 lata:P) i całymi dniami rysowałem brachiozaury, porównując je do kominów (tych takich w prązki, czerwone i białe:P)
Nie byłaą sama... ja mam jeszcze u siebie ta serie gazetek "dinozaury" w czterech segregatorach :]
tez miałeś tego fajnego szkieletowego dinoazura, co świeciał w ciemnościach? lol
ja go miałem, ale niestety został połamany, po paru latach zabawy :P:P
Mialem swiecacego a teraz na meblach mam poustwiane drewniane z tych takick puzzli do skladania :]
Hehe... to co ja mam powiedzieć?? Że codziennie chodziłem na hałdę ziemi na przeciwko bloku mojej babci i kopałem bo myślałem że tam jest szkielet dinozaura zakopany:) A każdy kamień zabierałem do domu bo to była kość:D
Poza tym w tej gazetce "Dinozaury" (Miałem tylko kilka pierwszych numerów) zobaczyłem taki rysunek z jakimiś (Nie pamiętam jakimi) dinozaurami koło lasu i mi się zaraz skojarzyło z takim laskiem koło legnicy. Nagle mi się tam spodobało i zaczęłem kopać (Miałem wtedy 6 czy 7 lat). Pierwszą książką jaką samemu przyczytałem był "reginald tytanozaurus" o małym tyranozaurze, jego ojcu rexsie i matce reginie:P Reginald był roślinożerny- a z innymi dinozałrami się bawił;)
Poza tym miałem całe półki w gumowych dinozaurach. A na film poszedłem na premierę.