Jojek - nikt sie nie zniża do takiego poziomu, poprostu czasami nie ma wyjścia... trzeba urzyć wulgarnych słów ;)))
Wersja do druku
Jojek - nikt sie nie zniża do takiego poziomu, poprostu czasami nie ma wyjścia... trzeba urzyć wulgarnych słów ;)))
Panie Jarku... paszkwila to każda gnida umie wyskrobac, ciekawe tylko czy skoro zadał sobie tyle trudu żeby kogos obrażać, miał odwage chociaz się przedstawić?
wątpie.... szkoda komentować...
Jarku, od kiedy to sie przejmujesz takimi listami? Potraktuj to jako humor, ja przy takich listach zawsze mam kupe smiechu ;). Zawsze sie przeciez znajdzie ktos taki. Nie ma tak, ze sa wszyscy zadowoleni, a co do tego malolata z jedna szara komorka (bo osoba z mozgiem wiekszym niz orzeszek pistacjowy zastanowilaby sie nad takim listem) - zawsze znajdzie sie jakis niedoinformowany tchorz, ktory sie nie podpisze, a na "zywo" jest cichutki i plochliwy.....
S#%$&*^l !!!!!
Niech się pan nim nie przejmuje, są ludzie i parapety, a ten ktoś nie zasłuuje nawet na to drugie ! Wszyscy na tym forum doceniają pana pracę a ta gnida widocznie nie wie do kogo pisała !
Niema sie czym przejmować, widocznie jakiemus @$%* sie nudziło i napisał takie bzdety
Można mieć do kogoś pretensje, można być niezadowolonym, ale styl listu mnie przeraża. Sam nie jestem zadowolony z diagnozy i sposobu leczena przez p. Jarka ale to nie daje podstaw do wystukania takiego listu.
Czy się przejmować.... Oczywiściw. Jednak wokół mojej osoby narosło wiele nieprawdziwych informacji.. Nie jestem członkiem zarządu PST. Nie mam wpływu na finanse Stowarzyszenia/ Od niedawna także nie reprezentuję PST na Śląsku (decyzją Zarządu PST). Nie jestem również ani herpetologiem ani ornitologiem tylko lekarzem wet. od ok 15 lat zajmującym się zwierzętami egzotycznymi a przede wszystkim gadami. Czasem z dobrym czasem z gorszym skutkiem. Ale staram się jak potrafię....
ps. Adamie proszę o telefon...
Stary dobry teks "podłość ludzka nie ma granic" pasuje tutaj jak ulał. na forum pomógł Pan nie jednemu gadkowi , a i psychicznie, nie jednemu włascicielowi gadzinki. Wiele osób Pana rady uwaza za wzorcowe. I oby tak było dalej !
Pozdrawiam serdecznie!