fajna strona ale ja bym sie bal dawac tam ofert...bo jakby prokurator zarzadal od Administratora dostepu do dan to mogloby byc nieciekawie ;]
Wersja do druku
fajna strona ale ja bym sie bal dawac tam ofert...bo jakby prokurator zarzadal od Administratora dostepu do dan to mogloby byc nieciekawie ;]
heh, a powiesz mi na jakiej podstawie ktoś będzie żądał dostępu do serweru zagranicznego? (skoro w kraju, na którym jest założony nie ma przepisu zabraniającego hodowle zwierząt jadowitych)
po za tym czy wy na prawdę w bajki wierzycie? (gdybym założył forum o temacie przewodnim "twój pomysł na zamach na prezydenta" to na pewno uzyskali by dostęp do serwera i wpadali do każdego forumowicza z grupa antyterrrorystyczną?:D
Fajna strona, niezla galeria. Zapewne zdjecia Twojego autorstwa, ew. masz zgode autorow na wykorzystanie?
http://www.venomous.friko.pl/1024.htm
Hmm, a to co ma się znaczyć?
Nasza polska żmija złapana do zimowania.... nóż się w kieszeni otwiera CZY NIEMOŻECIE DO JASNEJ ANIELI ZOSTAWIĆ TYCH NASZYCH POLSKICH GADÓW!!!!!!!!!!
Naprawde to nie na moję nerwy...........
możesz mi powiedzieć na jakiej podstawie wysuwasz takie oskarżenia....?
jeżeli łapiesz nasze piękne żmije dla własnej podniety to za kare powinni Ciebie pozbawić Twojego prywatnego węzyka... ***** mać
berusy sa hodowane u naszych sasiadow...widzialem nawet w amerykanskich ofertach nasze zmije za 375$... takze nie ma sensu sie unosic bo te oskarzenia sa bezpodstawne...wiecej dystansu ;P
Spox:)
Hmm, jeśli to robisz Lampros na takiej zasadzie że bierzesz np. samca i samice zimujesz rozmnażasz i młode wypuszczasz to chyle czoła, i gratuluję postawy. Jeśli jednak łapies dla hodowli to podtrzymuję poprzedniego posta.
Odpowiedz ale tak szczerze:)
brevis praktyki o ktorych wspominasz nie zasluguja na chylenie czola...dlaczego przypuszczasz ze Lampros trzyma V. berus ?
http://www.venomous.friko.pl/1024.htm
Rzuć na to okiem i na przyszłość czytaj wszystkie wypwiedzi:) Poprostu jak jest doświadczony w jadusach to może rozmnożyć żmije i młodę wypuszczać na wolność, przyczynia się do wzrostu liczebności tych pięknych węży. Chociaż i tak bym wolał żeby je wypuścił......