Re: www.leopardgecko.strona.pl
nie podzielam tych opini. zachowan i "samopoczucia" gadow nie mozna mierzyc miara "ludzka".bogate wystroje terrariow daja przyjemnosc nam stwarzajac pozory srodowiska naturalnego. dla gadow od 50 pokolen urodzonych w niewoli ne ma to zadnego znaczenia. oczywiscie kazdy moze miec swoje zdanie.
pozdr
konrad
no i nie mozna mowic o fermach norek i swin i innych dlatego bo tam zwierzeta sa tuczone i chowane tylko po to zeby je zabic a tu bede mialy normlane zycie. Zreszta jestem w trakcie budowy wlasnie podonego regalu na okolo 22 weze.
Mają, mają znaczenie nawet dla całkowicie udomowionych kręgowców. One też mają potrzeby eksploracyjne, i mogą cierpieć z powodu nudy. Nie mam nic przeciwko regałom na węże, sam trzymam część w plastikowych pojemnikach, ale niech tam będzie możliwość zakopania się, kilka pudełek na kryjówki i urozmaicenie wystroju, a nie tylko gazeta i miska z wodą.
spojrz dokladnie w jakich warunkach je trzymam
Gazeta i jedno pudełko na kryjówkę:(. Przynajmniej na zdjęciach mam takie wrażenie.
Witam
Geki piekne, ale ceny nie zachecajace :/
Moze sie skusze na jakiegos :)
Pozdrawiam
A propos cen proponuje poprzegladac inne hodowle i porownac ich ceny z moimi. specjalnie na rynek polski obnizylem je nawet o 50%. te same zwierzaki sprzedaje np. w Hamm za dwa razy wiecej.
konrad
Witam
Mam do Ciebie jeszcze pytanko??
Co to jest odmiana design bo takiej nie znam :]
Pozdrawiam
Ps. Podaj mi najlepiej gg to moze sie do czegos dogadamy :)
Świetna stronka i super hodowla !!
wlasie tez bym chcial twoje gg :)