nie wszyscy licza wylinki tak samo !!!!!! stąd moze byc te zamieszanie !!!
Wersja do druku
nie wszyscy licza wylinki tak samo !!!!!! stąd moze byc te zamieszanie !!!
wielkość ptaszników jest cechą indywidualną ,która zależy od samego ptasznika tzn. ile je itd.także zalezy od tego czy to samiec czy samiczka.
DO Marx'a ja ma B.emilia L6 i też ma ledwo ponad 1 cm i to jest normalka a miałem B.albopilosum L6 który miał spokojnie 3 cm i jakoś się tym nie przejmuje.
Młody terrarysto. Oile dobrze pamiętam brałeś pajaczki z ręki do ręki i je oglądałeś. Mogłeś nie kupowac. Powiedziałeś że ok teraz masz jakies głębsze przemyslenia. Jesteś trochę bez sensu. Moja konkluzja jest taka: skończyła się szkoła nie ma matematyki i historii i się chłopaki nudza.... Moze jakieś książki? Polecam Hemingwaya rozszerza horyzonty.
Wiesz co ja mam smitki po 9 od pierwszej wylinki. Nie sa olbrzymie a mają juz po 2 lata. Pajak to nie mysz potrzebuje troche czasu....
Ja kupiłem Cambridgei L3 przeszła 3 wylinki , czyli powinna być L6 . Aktualnie ma 1,8 cm ciałka nienajedzona po ostatniej wylince . Nie ma wzorków na nogach . Wydaje mi sie , ze to jest L4-5 a nie L6 tak jak powinna być .
udajesz? czy naprawde jestes takim idiota i masz zaniki pamieci ...?
edit. zapomnialem jeszcze dodac - gdzie sa papiery na moje brachypelmy? czekam juz ~2 miesiace..... obiecanki cacanki
Wiadomość zmieniona (28-06-05 09:47)
Sorki faktycznie niedoczytałem. A jeśli chodzi o papiery też ich niedostałem ale jakoś mi to nieprzeszkadza bo mi jakiś tam świstek niejest potrzebny najwarzniejsze jest zwierze.
no coz, komu jak komu, ale mi by sie ten swistek przydal......
O ile wiem te świstki sa nieporzebne
http://terrarium.com.pl/forum/read.p...&i=3650&t=3650
to po co kupujesz wogule pajaka jak masz zamiar go zaraz po nastepnej wylince sprzedac. nie to zebym bronil sebe ale potrzymaj troche pajaczka a zobaczysz ze wyrosnie ci taki jakiego bys chcial. Moze to nieladnie ze strony seby jezeli zeczywiscie sciemnil co do wylinki ale ty tez nie powinienes sie awanturowac o 1 czy 2 wylinki do przodu czy do tylu i tak z tego bedzie taki sam pajak a to ze zaplaciles za nia 5zl drozej to jeszcze nie tragedia :) Pozdrawaim