Maikardaaion a możesz podać dokłądne wymiary? Rozumiem że długośc 40 a reszta?:)
Kurcze rodzice byli 2 tyg. temu w Ikea i był podobny pojemnik tylko że pojemnik za 10 a przyklrywka cos koło 7zł.
Musze sie wybrac do IKEA
Wersja do druku
Maikardaaion a możesz podać dokłądne wymiary? Rozumiem że długośc 40 a reszta?:)
Kurcze rodzice byli 2 tyg. temu w Ikea i był podobny pojemnik tylko że pojemnik za 10 a przyklrywka cos koło 7zł.
Musze sie wybrac do IKEA
49,5 x 29 x 25,5 cm to sa wymiary tego pojemnika
ciekawy pomysł na inkubaror
a ja mam dośc nietypowe pytanie co do tego inkubatora ;) jestem początkującym terrarystom i chciałbym się zapytać jak tam masz te 7 cm wody to te pudełka są tam jakoś bardzo zanużone czy tylko pare cm jest wsadzownych .Jeśli mozesz to opisz mi jak to działa bo z fotek niemoge nic wywnioskować ;) .I czy można by trzymać w takim pojemniku swoje pajączki ;) ja mam duzo L1 i czy jakbym miał taki inkubator to czy mógłbym tam wsadzić L1 zeby miały cieplej bo pod lampkom to mają takom temperaturke około 25 a chciałbym więcej ;) Pozdrawiam ;)
Te pudelka nie sa w wodzie. One wisza lub stoja nad woda. Tak zeby woda swobodnie parowala.
Oczywiscie przy podobnej konstrukcji, np sama siatka na pewnym poziomie nad woda, mozesz trzymac tez pajaczki L1.