Aha i cos jest nie tak z tym widokiem na zajete i wolne stoliki, chodzi o 5 i 6. NA rysunku jest zajety 6, a 5 wolny, a ponizej jest napisane ze terrarium.com.pl ma 5 stolik zarezerwowany. Ale to tylko taki szczegół;)
Wersja do druku
Aha i cos jest nie tak z tym widokiem na zajete i wolne stoliki, chodzi o 5 i 6. NA rysunku jest zajety 6, a 5 wolny, a ponizej jest napisane ze terrarium.com.pl ma 5 stolik zarezerwowany. Ale to tylko taki szczegół;)
Postaram się być na tym spotkaniu, mam nadzieję że poznam wielu ludzi, pozdrawiam!!
Ja też będę :)
Stoliki już zarezerwowane.
ej a stoliki rezerwują tylko ci co sprzedają, czy każdy musi zarezerwować, bo w przeciwnym razie nie wejdzie??
Sprzedający,to przecież logiczne.Jak wchodzisz oglądać czy kupować to na co ci stolik?
hehehe cos mi sie wydaje ze bedzie wyceczka do Jeleniej :)
BooYaKa cos wspominałes o wspulnej jezdzie na biku ;)
Hehe Byku widze bedzie rozchwytywany :D Mnie i kilku z Wro obiecal grilla, impreze itp. Jak bedzie sie piwo fajnie lalo to Cyclo zapomnij o biku, bo znow Cie grawitacja przezwyciezy :P:D
No prosze, już nie tylko Świętochłowice :)
o grawitacje ty sie juz nie martw poradze sobie nie bedzie tak jak ostatnim razem tym razem wezme jakis pancerny kask :P
staropolskim obyczajem bede i na tej gieldzie