Vagansek może i w natrzue nikt im niesprząta tyle że w naturze zrzucą wylinke i idą dalej i niesa zamkniete na określonym terenie... :] więc nieporównuj natury do terra bo w naturze zawsze mogą se iśc gdzieś indziej :]
Wersja do druku
Vagansek może i w natrzue nikt im niesprząta tyle że w naturze zrzucą wylinke i idą dalej i niesa zamkniete na określonym terenie... :] więc nieporównuj natury do terra bo w naturze zawsze mogą se iśc gdzieś indziej :]
Nook - musisz jeszcze troche dorosnąc i zaakceptować TO ZE KAZDY MA INNY GUST ... albo dalej walcz z wiatrakami ;) Typowe - nie lubia tego co ja wiec są chorzy, nienormalni .. heh - i jak w tym kraju ma byc lepiej ?
drogi sołtysie, masz w 100% racje, o gustach i guscikach sie nie dyskutuje, jedni lubią nekrofilie, inni gazety typu juz nieistniejący zly.
jednak tu chodzi o granice przyzwoitości i dobrego smaku, mi osobiscie nie podobaja sie wątki w ktorych autor zdjęcia szczyci się brutalnością zabijania, dlugoscia cierpienia, itp. a spekatatorzy biją brawa i sie zachwycają.
fotki fajne, nieco niesmaczne... ale na prawdę powinieneś bardziej dbać o czystość w terrarium. Skutki widać u wężyków.......
Jakos jest siwetna.
Ludzie czy wy zawsze musiecie sie kłucic??
Zbrudzona woda jest przez to ze waz zlapal mysz w poblizu wody i porwal razem z nia torf, i zakonczyl swoaja podroz w wodzie.
Jk ja mialem torf to wystarczylo ze waz wlazl do wody
Myslisz że w naturze wężyk siedzi na kupie torfu z kawałkami wylinek i spleśniałymi starymi gównami ??
Fotki spoko, bardzo dobra jakość i ładnie uchwycone wężyki, ale tego burdelu w terra to powinieneś się wstydzić.
Poważny i Odpowiedzialny Hodowca nigdy sobie na takie coś nie pozwoli.
Nie piszę tego żeby podtrzymywać kłótnię, ale po to żeby Ci uświadomić Twoje błędy.
Pozdrawiam
wooooooooow, extra foty, naprawde łądne, dawno takich nie widziałem :D
jak dla mnie to są wypaśne :P
pepre i inni - jesl iwas brzydzą takie widoki lub są dla was choc troche szokujące to po cholere tu wchodzicie ?? bylo wyraznie napisane w temacie postu ... mi osobiscie podoba sie jak zwierzeta usmiercają swoje ofiary - ale tylk ozwierzęta - bo robią to nie dla zabawy czy z poglądow religijnych bądz czystej głupoty - wiec porownania do gazet zły i innych są co najmniej dziwne - pasjonuję sie zwierzętami terraryjnymi a to jest element terrarystyki. Poglądów nie zmienie i koniec kropka - i moge byc dla was nekrofilem ( o_O ) debilem i innym ale szczerze mowiąc mam to gdzies =]
Ja sie zgodze z sołtysem. Weze i zdjecia które tu sa pokazane sa czescia terrarystyki a jak sadze to wy tez jestescie zwiazani z terrarystyka. Ja sie nie podniecam tymi zdjeciami. Jak sadze to wy tez macie np. ptaszniki które tez jedza myszy a chociarz by świerszcze. To czesc łancucha pokarmowego. My(ludzie) tez jemy zwierzeta.