dokładnie !:), jest very fine right now, juz jest po przejciach, ma na imię Kapitan Crunch(czyt. Krancz) i z tego co sięorientuję bardoz dobrze się czuje:)Pozdrawiam !
Wersja do druku
dokładnie !:), jest very fine right now, juz jest po przejciach, ma na imię Kapitan Crunch(czyt. Krancz) i z tego co sięorientuję bardoz dobrze się czuje:)Pozdrawiam !
i dlatego ja mam legwana ;] (od Ciebie)
spox terra :D włąsnie z tego powodu nie mam już tygryska:( powierzchnia twojego terra jest prawie równa powierzchni mojego pokoju hodowlanego :D
Kozackie. Przydałby sie jeszcze basen. Jeśli pozwolisz pochwalę sie moim terra dł - 300cm, szer - 100cm, wys - 125cm (niestety nie mam fotki). Szyby jak u Ciebie 8mm , basen z poliweglanu . całość wyniosła mnie 2,5 tys zł (sam basen kosztował 700 zł, do tego regulowane nogi, światło, promiennik ciepła i szlifowanie kantów szyb trochę kosztowało). Mieszka w nim 4,5 metrowy tygrys albinos. Powoli zastanawiam się nad czymś większym
ej duzy lukas napisal ze jeszcze nieskonczone
Hodowcy tygrysów łaczmy się !, najwspanialsze węże na ziemi!, mam nadziej, że moja samica osiągnie za 10 lat conajmniej 6 metrów, bo już w zanadrzu mam pokój o kubaturze 73 m* :) Odnosnie wykonczenia terra to tak..., jeszcze będzie o wiele wiekszy basen, to jest tylko prototyp terra narazie, mam zamiar kilka fikusów włożyć jeszcze. i sciany wyłozyc pianą, a nsatępnie pokryć atlasem+, aleto jak bede miał więćej $ POZDRAWIAM !
Do big.marcin`a. Jesli mógłbyś w przyszłości zrobić fotki, węża i terrarium, chętnie bym popatrzył, spiderman21@o2.pl podejrzewam, żeto jest samica , czy się myle ? czym karmisz na tym etapie i w jakim iwieku jest twój wąż?
samica , ma ok 4,5 roku, wciaga różne specjały: od szczurów (troche drogo wychodza bo zjada ich pare na raz), po króliki (ok 4 kg) i kurczaki.
przy okazji to szukam samca.
mój maił byc sondowanym samcem, ale z tego co widze to bedzie to raczej samica., nie ma wogóle praktycznie pazurów tylko dołki a w nich takie milimetrowe pazurki malutkie, wiec co to moze byc ?
...a jaki jest standard osb???? i czy nie za cienkie dałeś???????????