hehe teraz mam problem z karaczanami, bo trochę dużo gigantusów biega po chacie i dziś rozpocząłem akcję zwalczania(trutki, pułapki i takie tam bajery):P
Wersja do druku
hehe teraz mam problem z karaczanami, bo trochę dużo gigantusów biega po chacie i dziś rozpocząłem akcję zwalczania(trutki, pułapki i takie tam bajery):P
Musze pokazac to mojej mamie, moze przestanie muwic mi ze swoim pokoju mam balagan.
Eeee tam bałagan, burdej, ja tam mówie na to image, jak starsza chce zżebym posprzątał że to mój image i nie może mi prawa do tworzenia własnego stylu zabierać ;]
Ludzie! Mówicie, że Fox ma burdel. To jest artystyczne! Moja Milena jak nie ma takiego "porządku" to się nie może skupić. :)
Świetny pokoik! Gratuluje!
hehe, pamiętam czasy kiedy też miałęm wszystko po trochu i terraria zrobione ze wszystkiego co się dało były wszędzie. Teraz po wyspecjalizowaniu hodowli jest lepiej :))
Dobry pokoik ja zanim zbudowałem duże terra też miałem wszedzie jakieś terraria,v-boxy,pudełka albo z gekami albo z pająkami!
ja jestem wyspecjalozowany:) (prawie) tylko bezkręgowce hoduję
Typowy artystyczny nieład tarrarysty.Najlepsze sa te butelki z pająkami na kompie.
zajebista sprawa z tym bałaganem :D
hardcore HARDCORE HARDCORE organizujesz czasem jakieś imprezki w domu??? ;P