moze da sie cos wykombinowac w ten weekend dlugi..........
Wersja do druku
moze da sie cos wykombinowac w ten weekend dlugi..........
No raczje nie bo wlasnie w ten dlugi weenend beda w Ksiazu i dowiem sie co i jak i gdzie tam mozna usiasc pogadaci i napic sie pepsi :)
pozdrawiam garo
W ten weekend to i tak wiekszość ludzi gdzieś wyjeżdża, napewno znajdzie się jakiś fajny teermin i możnaby np. spotykać się co dwa tygodnie lub co miesiąc
zrobić jakieś składki i organizować giełdy albo coś. Zresztą narazie niema co gadać tylko szukać chętnych
pozdrawiam Maciek
W książu nie ma co,bo tam zawsze full ludzi i w ogóle.Co do pomyslu maciasa to niezle,jakies stowarzyszenie,składki, i co najwazniejsze REGULARNE wizyty w sklepach zoologicznych :))))) Sądzę ze Palmiarnia bylaby niezlym miejscem (fajna kawiarnia i duzo miejsca a poza tym klimaty tropikalne hehe) Jak dobrze by poszlo to z 15 czlonków spokojnie moznaby bylo mieć.pozdro
Moze to i dobry pomysl zeby zamiast w ksiazu zrobic w palmiarni.
Dlaczego nie przeciez to blisko :)
pozdrawiam garo
To był przecież twój pomysl fibus13, jak kiedyś gadaliśmy o tym ;)
Tak ale jakoś mi sie nie chcialo napisać posta.Z moich osobistych notatek wynika ze na spotkaniu powinno być ok.20 terrarystów . A może jakiś pokaz bysmy urządzili? Bo w dniach 30.04 -- 3.05 jest wystawa kwiatów w książu a w Palmiarni będą wystawione owady (starszyki,patyczaki,kruszczyce itp. ) ZACHĘCAM ! ! !
Serio z tymi owadami w palmiarni ????
WIem ze kiedyz jakies 5 lat temu na wystawie kwiatow w ksiazu byla tez wystawa pajkow i bylo mnustwo fajowych ptasznikow.
Ale jak cos to zrobimy na nastapny tydzien po majowym ten zlot ale jeszcze date sie ustali na taka zeby pasowal wiekszosci ludziom.
pozdrawiam garo
Na zamku kupe miejsca jest zeby siasc i pogadac. Co do spozywania to powiem szczeze ze drogo jak cholera. W palmiarni nie wiem nie orientuje sie ale wydaje mi sie taniej by bylo.
No i oczywiscie dodaje ze tez chetnie bym sie pokazal jak to nie bedzie kolidowalo z moja robota. :P
Osobiscie wolalbym zeby ludzie z wezykami sie pokazali ale owady tez nie sa zle :P