rakowiak : w spodku ???? A chcesz żeby bilet wstępu kosztował 15 zł ???
Wersja do druku
rakowiak : w spodku ???? A chcesz żeby bilet wstępu kosztował 15 zł ???
BUuhahahaha no tos walnal:D
Czy Ty Rakowiak zdajesz sobie sprawę ile kosztuje wynajęcie Spodka? A poza tym chyba czwarty raz się wybierałeś i znowu Cię nie było. A, że było duszno? To prawda, ale gdyby pootwierać okna byłoby zimno. Już słyszę głosy oburzenia, że zwierzętom było zimno.
Ilu ludzi, tyle zdan. Nie da sie zrobic tak, by kazdy byl zadowolony. Niech pozostanie, jak jest. Poza tym od 12:00 to juz nie jest ani duszno, ani za duzo kupujacych, a o 14:00 jest pusto. Jezeli komus przeszkadza tlok, to zapraszam na w/w godziny... ;)
Jestem za zeby w gdansku zrobić giełde!!!!!!!! To by byklo coś:D A może jest jakaś giełda w gdańsku? Prosze o odpowiedz
Ja mam pecha do tej giełdy !!! Ale stwierdziłem, że kasy i tak miałem za mało. Poza tym samemu jechać 2 godziny pociągiem to mnie nie bawi :/ A z resztą jestem po grypie :]
Ale z tego co czytam najciekawsze gatunki były 20 minut i wszystkie sprzedane. A o 12 ludzi mało, ale towar :/ już tylko ten znany.
Dałem Spodek jako przykład. Sorry ale nie znam HANYSOWA !!! I nie wiem gdzie tam można zrobić cokolwiek.
Coz, jak jest rzadki "towar", to sa na niego odpowiednie wysokie ceny i pozostaje do konca gieldy. "Najciekawsze gatunki byly 20 minut" - najtansze, chciales powiedziec ;).
A wlasnie, a jak jest tlok na poczatku przy jakims stoisku, to uwazacie, ze np. w SPODKU by nie bylo? I ze w SPODKU gatunki "ciekawe" bylyby do konca? hehe Dziwna taka jakas argumentacja :P:P:P