co do ilości zwierzaków sie zgadzam - mało jaszczurek, sporo węzów i bardzo duzo pajaków
Wersja do druku
co do ilości zwierzaków sie zgadzam - mało jaszczurek, sporo węzów i bardzo duzo pajaków
A były pończoszniki ??? :)
Ja jestem zadowolony kupilem paradoxe, gastrice do rozrodu, muszki owocowki ( wlasnie maluchy wcinaja :D) no i na społe z kumplem zbożówke :D. Ale faktycznie cholernie duszno ale raczej zwierzakom to odpowiadalo.
Fakt gadów jakby mniej niż "zwykle" za to pełno za to pełno włochatych pająków:))) na których się nie znam zupełnie.
Ale giełdę uważam za wielce udaną gdyż kupiłem Heterodona którego poszukiwałem od ponad roku jest śliczny.
heterodona?! wooooow gratuluje :D kto go mial?!?!
(olek - byly ponczoszniki)
Double nie widziałaś Heterodona ?On był prawie na końcu sali po prawej stronie. Parka kosztowała coś 600zł.Sam chciał bym sobie kupić one mają takie słodkie mordki :P
ja kupiłem sobie Crotalus durissus odjadowanego wsumie to się zamieniłem z dopłatą ale fanyyy węzyk:D
czesc
mi sie na gieldzie ogólnie podobalo... qpilem świerszcze, drewnojady, szczury i kostke kokosową
czekam na fotki z giełdy...:]:D
elo bylo zaj....ja sobie nabyle boehmei mlody osobnik ma ok 1cm czy moge mu dawac pinki do jedzenia?