dokładne terminy powinny juz byc podane juz z wyprzedzeniem na kilka nastepnych giełd. Tak jak jest to w czechach, maja podane terminy na caly rok.
Wersja do druku
dokładne terminy powinny juz byc podane juz z wyprzedzeniem na kilka nastepnych giełd. Tak jak jest to w czechach, maja podane terminy na caly rok.
forum jest po to żeby pytać!może steve18 niewie jak uzywac "Szukaj" ":P
boidae - łatwo powiedzieć i krytykować :D Jak jesteś taki specu to zorganizuj giełdę na własną rękę i podaj nam terminy na cały rok z góry. Postaraj się o wynajęcie obiektu na konkretne daty itp.
My wszyscy czekamy z niecierpliwością na I-szą giełdę "BoidaeDay" + oczywiście terminy kolejnych giełd na rok z góry.
ale złośliwiec.
ja muwie tylko jak jest za granica...
Sorki za to ze sie czepiam ale niezauwazyłem innych postów na temat Świętochłowic. A moze nieszukałem?? jeszcze raz sorki i dzięki za odpowiedzi
albo nie szukales albo jestes slepy
zapewne dobrze jest krytykowac ale tez wiadomosc typu połowa marca nie jest zbyt szczegółowa, rozumiem problemy organizacyjne, tylko trzeba tez zrozumiem innych którzy np pracuja w weekend i chcieliby z góry wiedziec kiedy bedzie giełda by wziac ewentualnie 1 dzien urlopu:)
giełda jak sie nie myle jest 19 marca
skad masz te info stecu??
od Pana Witka Plucika