Giełda była bardzo udana, lokal nie jest taki zły pozatym wiele osób miało by znów problem aby dotrzeć w inne miejsce. Ale stanowczo powinno sie otworzyć więcej okien to chyba też dla dobra zwierząt ;)
Wersja do druku
Giełda była bardzo udana, lokal nie jest taki zły pozatym wiele osób miało by znów problem aby dotrzeć w inne miejsce. Ale stanowczo powinno sie otworzyć więcej okien to chyba też dla dobra zwierząt ;)
Mam małą propozycje czy następna giełda nie mogłaby odbyc sie w chorzowie?
Chorzowski mdk ma większe pomieszczenie a pani dyrektor to przemiła osoba która napewno zgodziła by sie aby giełda obyła sie u niej.
Ale znów będą osoby nazekające i znów ludzie bedą sie gubić o mieście, to jest moje zdanie
moze byc albo w swietochlowicach albo w chorzowie albo w krakowie
mi jest obojene.
trzeba juz zaczac kase zbierac, zeby kupic cos ciekawego
czerwiec moim zdaniem jest super terminem. ale najlepiej na samym poczatku. tak jeszcze przed sesja
pozdro!!
Mnie sie podobalo, na nastepnych gieldach bedziemy, terminy w porzadku.
Dziekuje za wspaniala organizacje.
A tym, ktorzy chca gield w swoich miejscowosciach proponuje samemu sie wziac za organizacje, a nie narzekac. Ja jechalam 200 km w jedna strone i zyje....
Pozdrawiam.
bylo super, jestem za tym aby nastepne gieldy byly w swietochlowicach :))
terminy suuuper :D
Bylo super, lepiej niz na poprzedniej. Czerwiec pasuje, wrzesien tez, i kazdy inny termin rowniez :D Czego sie nie robi dla zainteresowania :)) Miejsce dobre, chociaz sala troche ciasnawa w niektorych momentach. Nie warto zmieniac lokalizacji, duzo osob juz wie gdzie dojechac i po co kombinowac...
Wlasnie. Nasza trojmiejska ekipa zrobila w sumie 1200km i tez nie narzekamy :) Szkoda tylko ze nie moglismy zostac dlugo.
miejsce OK terminy tesz wszystko OK TAK TRZYMAĆ choć mogłoby sie troche powiększyć lub np zwierzęta wystawiać w sali a akcesoria na zewnątrz albo w jakims innym pomieszczeniu
Wszystko jest super! Terminy, lokalizacja...
Oby tak dalej Dodi!!!