no coz swietochlowice tez moga byc choc do sosnowca byloby mi blizej:P ale cieszmy sie ze to nie na pomorzu:))a co do mapki dajcie mapke :))
uklony w strone organizatorow
Wersja do druku
no coz swietochlowice tez moga byc choc do sosnowca byloby mi blizej:P ale cieszmy sie ze to nie na pomorzu:))a co do mapki dajcie mapke :))
uklony w strone organizatorow
w sobote to sa moje urodziny, wiec nie mialabym kiedy przyjechac :D fajnie kupie sobie padżaka z okazji urek
nook chwala witkowi???
faktycznie lepiej aby była to sobota w niedzielę tak od razu wracać wnocy i następnego dnia do pracy/szkoły jednak dla takiej niecodziennej imprezy warto pojechać. Co do sugestii to, może by wykorzystać to swoistego rodzaju spotkanie do rozważenia możliwości założenia ''odpowiedzialnej'' organizacji terrarystycznej.
Pozdrawiam
Serpent
jak bedzie Double i Wienio to ja też bede, już widzilismy sie na wystawie w Bytku, jednak jeszcze niewiedziałem że to Double:-) ale teraz bede wiedział, to może bedzie też handel ptasznikami? z pewnością cośbym kupił i coś bym sprzedał albo sie wymienił:-) a do świętochłowic mam blisko bo Bytom jest bliziutko tylk z kim ja sie tam wybiore
Ja też mam nadzieje ze uda mi się tam dostać.
Nokeg jak chcesz to możemy się zgadać i pojedziemy razem
tez postaram sie byc ;-)
No chętnie bym przyjechał ale niestety nie mam z kim, może tatuś sie namówi ;)
Wienio-chętnie bo ja nie bede miał sie z kim zabrać, bo rodzice gdzieś w tedy jadą a bracik ma studia. chyba że jakiegoś sąsiada zaangażuje:-)