ja materialista:-)? tak tylko sie spytałem:-) jak fajnie że to w moim mieście, przejde sie na pichote, a innych terrarystów z forum moge oprowadzić po miście i pokazać pare ciekawych sklepów zoologicznych:-)
Wersja do druku
ja materialista:-)? tak tylko sie spytałem:-) jak fajnie że to w moim mieście, przejde sie na pichote, a innych terrarystów z forum moge oprowadzić po miście i pokazać pare ciekawych sklepów zoologicznych:-)
hihih watpie zebysmy chocby buzi za to dostali, ale dla mnie liczy sie zabawa no i to ze spotkam troche ludzi z forum i ze to bedzie moja pierwsza taka wystawa :)) troszku zawalilam, bo nie przywioze lampartow i anoliskow (tych ostatnich po prostu boje sie przywozic, one sa strasznie delikatne i bardzo sie boja), ale za to przyciagne Zenona, karliki i jakies straszyki
a będzie jakieś stoisko gdzie będzie można cos kupić?? np terraria albo jakieś zwierzaki?? a ktoś kto będzie wystawiał zwierzaki będzie sprzedawał??
bedzie stoisko, gdzie bedzie mozna kupic sprzet do terrariow (lampy, sciolki, faunaboxy etc) oraz owady karmowe. nic niewiadomo czy ktos bedzie sprzedawal swoje zwierzaki, moze to bedzie cos wstylu: 'masz swietna modliszki, ile za nie chcesz' :))
jeżeli chodzi o terraria to ja mam zamiar sprzedaćdam jedno:)
a jakich wymiarów?? i ile byś chciał za nie, i daj cene na niego to bede wiedział jak coś że to Ty:-) aha te terrarium ma otwieranie z boku czy z góry?? jak coś to napisz na gg, w profilu mam numer
http://terrarium.com.pl/forum/read.php?f=7&i=523&t=523 tu są fotki z wystawy