jestem za!!!!!!!!
moge przywiezc
Boa cc
pyton regius
boa tęczowy
zółwie - grecki i stepowy
Wersja do druku
jestem za!!!!!!!!
moge przywiezc
Boa cc
pyton regius
boa tęczowy
zółwie - grecki i stepowy
Przepraszam węża nie wystawie!!
pomysł wydaje się dobry, tylko na to trzeba pieniędzi i kogoś kto by nami pokierował.
a żeby zostać wolontariuszem to trzeba w kasie spytać, gdzie może być facetka od wolontariuszy i z nią pogadać.ponoć bardzo miła...
Jestem za!!!!
Hoduje
Elaphe guttata
Elaphe taeniura
Brachypelma albopilosum
Iguana iguana
Hodowałem
Anolis coralinensis
Epicrates cenchria maurus
Urząd miast! Sklepy!! Zoo promocja!! Bilety!! Dużo roboty!! Dla chcącego nic trudnego!!
Tylko nas(terrarystów) tylu w P-ń???
ja mogę zwierzaki przynieść i ewentualnie spróbować z kierowniczką pogadać, ale ze względu na to, że pracuję nie będę się bardziej angażował.
Napisz proszę jakie węże mógłbyś przywieść, musze zrobić listę zwierzaczków.
Wyobrażam to sobie tak:
W połowie lub na początku września w czwartek popołudniu lub piątek rano spotykamy się, znosimy zbiorniki i zwierzaki, urządzamy domki , wpuszczamy pupili. Ludzie oglądają naszych podopiecznych my musimy pilnować naszych maluchów i pilnować żeby nikt nie pomazał szyb. Mamy zamiar rozpowszechnić terrarystyke i pokazać co znaczy kochać boa, ptasznika ,gekona, czy innego zwierza ;-) W sobotę zjeżdżają się terraryści z całej polski oglądają nasza dzieło. Po zamknięci ogrodu idziemy do pubu porozmawiać o terrarystyce ;-P W niedziele wieczorem trzeba wszystko posprzątać! Wystawa ma się mieścić w starym zoo w hali (teraz jest tam wystawa o ludziach pierwotnych) . Trzeba uderzyć o patronat i o nagłośnienie do rady miasta P-ń, bo jest przecież 750 lecie miast! To będzie pierwsza wystawa terrarystyczno-akwarystyczna w Polsce. Trzeba pójść do zoo załatwić miejsce, zadzwonić po media! Porozmawiam z właścicielami sklepów w Poznaniu o wypożyczenie zbiorników i o zaprezentowanie gadów, ryb. O pomoc można poprosić gazetę Akwarium i (((Terrarium))) :-( !! Rozmawiam też z klubem Malawi (tych od rybek), żeby oni nas wsparli. Oni już taką imprezę robili w P-ń! Wypadła ona rewelacyjnie. Szukam osoby która mi w tym pomoże!! A także oczekuje na gady i pomoc innych terrarystów z Wlkp., a zwłaszcza z Poznania !! Zgłaszajcie się! Sorry za błędy ale jest 01.10am!!
czesc,
niestety tez codziennie pracuje, ale pomysl jest swietny
mlody boa teczowy