Re: Laicy Autorami ksiązek, (troche dlugie-sorry)
Witam :)
Nie mam zamiaru tu wdawac sie w dyskusje odn. wiedzy czy doswiadczenia osob piszacych ksiazki czy tez artykuly...sam niczego nie napisze...
Chce powiedziec jedno... - moze pobieznie...moze i nie dysponujac AZ taka wiedza na temat gatunku by wychwycic jakies naprawde subtelne bledy... jednak mialem okazje przejzec broszurke dotyczaca P.vitticeps... jest naprawde oki :) - nie wnikam w to czy ktos tak naprawde ma duuuuze doswiadczenie czy tez nie (wiedze teoretyczna mozna nabyc obecnie dosyc latwo - jezeli jeszcze ktos ma latwosc jej przysfajania - gratuluje)... jedno jest pewne - taka pozycja byla potrzebna - moze troche wiecej zwierzakow bedzie teraz moglo liczyc na lepsze warunki bytu w "naszych" terrariach - informacje tam zawarte sa z pewnoscia sporym ulatwieniem startu dla poczatkujacych terrarystow :)
Motywy,kwalifikacje,osiagniecia,doswiadczenie,mnoz enie...coz...tej dyskusji nie podejmuje...
Pozdrawiam :)
Bez komentarza.
Wszystkich pozdrawiam.
Czopstick, mam troche meczace mnie pytanie:/ Kim jestes? Jesli jestes od samego poczatki na TCP a terrarystyka zajmujesz sie od 10 lat to czemu nie napisales nigdy zadnego posta na tym forum?! Czyba ze podpisywales sie inaczej, ale po co bys mial zmieniac nick? Co do gatunkow hodowanych przez Ciebie: Nie wymieniles zadnego w statusie. A jak wiadomo kazdy by chcial pochwalic sie co ma, po to to stworzono, chyba ze sie wstydzisz? Moze pomyslisz ze Black sie wymadza bo ma kameleona i juz zmysly pozjadal. Po to jest forum zeby odpowiadac ludziom na rozne tematy. Jeszcze o nazywaniu sie specem od czegos tam: Nie czuje sie nim gdyz swa przygode zaczolem z terrarystyka jakies poltora roku temu. Staram sie ludzim odpowiadac i im rozwiewac watpliwosci. Jak mam troche czasu i cos wiem na temat to sie wypowiem. Nie wiem wszystkiego ale jest przedzial wiedzy ktora sie zajmuje i cos z tej dziediny wiem.
Odnosnie Alice to musze przyznac ze jako jedyna osoba ingerowala w terrarystyke zeby byla do przodu, nie obrazajac innych! Pamietam tez ze kiedy potrzebowalem pomocy to jako jedyna zainteresowala sie mna i o tym bede pamietac do konca mojej przygody z terraystyka. Byc moze wlasnie postawilem sie miedzy mlotem a kowadlem gdyz od X czasu sa spory miedzy ludzmi jednej jak i drugiej stronki:( Ale to sa tylko moje mysli i uczucia.