Miałem to samo- moje pierwsze gastrice wysłane priorytetem w srodę,doszły w...poniedzialek, na szczęście doszły żywe ;] A stempel na paczce mówił wyraźnie kiedy została nadana :/
Wersja do druku
Miałem to samo- moje pierwsze gastrice wysłane priorytetem w srodę,doszły w...poniedzialek, na szczęście doszły żywe ;] A stempel na paczce mówił wyraźnie kiedy została nadana :/
Czekaj czekaj.
BANK ma obowązek sprawdzić czy DANE NA WPAŁCIE i DANE NA KONCIE są te same. Jesli nie są te same to bank powinien te mpieniądze zwrócić do wysyłającego.
Wina jest BANKU ponieważ przelał tą kase na to konto.
Nie dla banku jest wazny nr konta.Specjalnie nawet to sprawdzalem i wpisalem poprawny nr konta a dane to "Smok wawelski ul.długosza 0/0 00-000 pipidówa" - kasa doszla
nie pierwszy i nie ostatni
spoun_rzeszów - o ile dobrze pamietam robilem z nim interesy - 0 problemów
chcialam wyjasnic pare zeczy: a mianowicie gosciu o nicku :dejwidos wyslal do mnie tego linka z tym postem owsze ja mnialam ogloszenie ze sprzedam regiusa ale to nie byl mój post tylko na prosbe mojej kolezanki której prawie wcale nie znam i nikt tu mmnie nie bedzie straszyl bo pszeciez nie od tego jest to forum ipo drugie wiedzial ze to nie ja sprzedawalam regiusa tylko kolezanka wiec jak zna jej dane i adres to niech cos z tym zrobi bo ja na to nie mam wplywu i prosba do :dejwidosa nie strasz mnie publicznie bo pogadamy inaczej bo na to sa sposoby bo sobie nie pozwole zebys mnie zastraszal jakims rutkowskim o czym ty wogule piszesz????
buahahahahahahhahahahhahahahahha
koleżanki prawie nie znasz i jak widac specjalnie nie wzruszył Cie fakt ze dejwidos weża nie otrzymał ? masz to w dupie rozumiem bo to Twoja koleżanka a nie Ty sie co cie to obchodzi nie? I zamiast straszyc to lepiej wyjasnij sprawe bo byłas w tej tranzakcji posrednikiem co nie jest bez znaczenia...
A tak pozatym ortografia karoliny jest przerazajaca.
karolino nie jestes bez winy bo bylas posrednikiem ten tranzakcji i jeszcze dejwidosa straszy.
I ty masz 24 lata? Jeśli pod twoimi danymi zostało napisane ogłoszenie, to również jesteś współodpowiedzialn-(a)/(y). Jeśli tej koleżanki dobrze nie znasz i ciężko się z nią skontaktować oraz masz przypuszczenia, że jest nieodpowiedzialna (tak jak ty), to co się robi w takiej sytuacji? Nie wiesz? Nie wystawia się ogłoszenia. Niesamowite, co? :D
Myślę, że podszywasz się pod jakąs pannę, żeby wyłudzać kasę - a jesteś pewnie jakimś 16 latkiem.