Dobrze ze chociaz "z reguly" przegrywaja z ptasznikami - bo to bardzo dolujace ze w koncu ten drogi majestatyczny biologiczny zabytek natury ktory przetrwal tyle innych gatunkow moze byc powalony przez byle dziabonga z piwnicy
Wersja do druku
Dobrze ze chociaz "z reguly" przegrywaja z ptasznikami - bo to bardzo dolujace ze w koncu ten drogi majestatyczny biologiczny zabytek natury ktory przetrwal tyle innych gatunkow moze byc powalony przez byle dziabonga z piwnicy
Już nieraz były wątki, że pokarm zjadł ptasznika. Jak się karmi innymi pająkami, osami, mrówkami... to ja się nie dziwie. Odrobinę wyobraźni!
brutal:P przypominam że kątniki to także pająki....
Ale ten dziabag z piwnicy jest niewiele mlodszym tylko bratem drogiego, majestatycznego, biologicznego zabytku natury (katnik pod wzgledem ewolucyjnym tez moze uchodzic za takowy zabytek...:)). Pozatym jak doroslemu ptasznkowi dasz doroslego katnika, to nie asdze zeby byly jakiekolwiek problemy. Katnik nie przebije grubego pancerza doroslego ptasznika... Ptaszor go noga zmiazdzy:P
oj SDY żebyś sie nie zdziwił...