ja bym zrobil zimno w pokoju i przylozyl z odleglosci np. lampke (zrodlo ciepla) one tak lubia cieplo ze powinno zadzialac
Wersja do druku
ja bym zrobil zimno w pokoju i przylozyl z odleglosci np. lampke (zrodlo ciepla) one tak lubia cieplo ze powinno zadzialac
nie da rady - on się bardziej kuli - poza tym widze już tylko kawałek nogi - on jest pod mechanizmem drukującym.
Poczekam - sprubuje w nocy. Na razie podlaczylem lampke i zrobilem mu nawilzanie (mokry ręcznik) - jak wyjdzie do komory z tuszami, to postaram się coś zrobić. Gryzie drukarkę i syczy, rzuca się. Na razie jest zestresowany, zostawiam go tak - ma ciepło i wilgotno w środku... Szkoda, że nie moge sgotogtrafować tej drukarki z lampką i ręcznikiem - temat miał być wygłupem , jak go zakładałem, pająk był płytko, nie było problemu. Teraz to wykrakałem , i faktycznie na kilka dni to będzie mieszkanie mojo ederi!
tylko stary nie wyłacaj czasem drukarki. bo przy wyłaczeniu tusze tez jezdza tak samo jak przy drukowaniu tyko ze jada do końca drukarki i wracaja, wiec moga zgnieść pająka.
najlepiej to pocztuj na niego w nocy.
Chrzanu ja mysle, ze on wylaczyl drukarke z pradu ;> A tak na serio, to moze wstaw drukarke do wanny, jak wyjdzie, to przynajmniej daleko nie zajdzie
raczej nie wyłaczył bo się świeci dioda od prądu.
a co do pomysłu z wanną to dobry jeżeli drukarka byłaby juz odłaczona, ale jezeli założymy ze ta druakrka jest w wannie to trzeba wiedziec jak sie ma wanne :D bo s jakie s 2 rodzaje i po jednym z nich pająki chodzą a po 2-gim się ślizgają.
to zdjęcie było robio0ne jak pająk był jeszcze na tacce z papierem, teraz jest oczywiście off. Przy drukarce jest lampka, otwory zaktryte poprzez wciśnięcie wilg. ręcznika - temp w środku jakieś 25 stopni, biegają świerszcze, faza. Terrarium HP.
A moze odkrec obudowe ? Wielkiej filozofii w tym nie ma ;>
ale z tym się wiąże szturchanie drukarką, moze się to pająkowi nie spodobac i sobie ucieknie w takim tepie że znów nie zostanie złapany.
Kiepska sprawa. Ale chyba ten pomysł z wanna i lampką da się połączyć, czyli wstaw drukarke i lampkę do wanny.
A nie mozna jej rozkeric w wannie ? Przeciez to malenka atramentowka. Jakby do mojej drukarki wlazl pajak, to mialbym problem z ta prawie 40kg locha, a takie malenstwo to zaden problem :)