To ja ide na piwo gdzieś sobie, pogoda ładna, długi weekend, przyjechały ładne dupcie (przepraszam wszystkie panie, ale co, tak jest) zaczyna się coś dziać w tych moich zapyziałych przez zimę Międzyzdrojach
Pozdrawiam
Wersja do druku
To ja ide na piwo gdzieś sobie, pogoda ładna, długi weekend, przyjechały ładne dupcie (przepraszam wszystkie panie, ale co, tak jest) zaczyna się coś dziać w tych moich zapyziałych przez zimę Międzyzdrojach
Pozdrawiam
i zeby rammstein sie przestal chwalic jak wejdziemy to tej #$%^&* unii....
Dobrze ze wchodzimy, i beda otwarte granice to latwiej mi sie bedzie przemycalo spajdery pod kurtka :D
A MNIE SIE PODOBA NOWA POLSKA TYLKO GLOEA PO STAREMU BOLI AŁA ! I SIE PO STAREMU WSYSTKO MIESA
Rammstein, jestem niepijacy od miesiaca =)
A moja nadzieja sie ziscila - glowa przestala mnie bolec, choc przespalem moment aneksji.
polska tak unia nie :P nie no ale ja jakoś czarno tą unię widzę....ale np. p. metallica za 8 zł......a. versicolor za 5 zł....marzenia nie do spełnienia.
lepiej zeby nie stanialy az tak bardzo, zreszta nie widze zwiazku z cenami pajakow a unia
I z tymi kurtkami... Myslicie, ze od dzisiaj wszyscy celnicy z granic sie wyniesli???
MSK założyłes klub abstyneta ale musiałes byc pijany:D
pozdrawiam!
Trzeba kiedys zaczac kontrole swego zachowania :P
Jeszcze tylko rzucic fajki i wykastrowac sie i zadne prymitywne popedy nie beda rzadzily moim zyciem ;)