ten gościu jest tutaj na forum zarejestrowany pod nickiem Baku
moim zdaniem to pożądny gość!!!
Wersja do druku
ten gościu jest tutaj na forum zarejestrowany pod nickiem Baku
moim zdaniem to pożądny gość!!!
najlepiej polecam panią o nicku na allegro szarai ona ma bardzo tanie pajączki i szybki z nią kontakt
hehe , dzięki , miło jak wkoncu nikt sie nie czepia , tylko pochwali :P
terz kupiłem pajaczka na allegro ( ktoś z nikiem ptasznik czy coś tak :P )
i w ten sposób tu trafiłem :]
co do nhandu to dziś mi pierwszy przeszedł 2 wylinke :P więc morzliwe ze ty terz juz L2 dostaniesz :P
terz polecam pozostałych wymienionych tu allegrrowiczów :]
BOOBO tu terz było bakubak ale pewien moderator ztwierdził ze jest niepowarzne i dostałem bana z proźbą o zmiane :P no i sie nazywam jak ta wiocha w talibanie :P
2wyl. to brzmi świetnie, ale czy za tą samą cene??
aukcja jest wystawiona i cena pozostanie :P
ale nie obiecuje ze wszystkie wylinieją do jej zakończenia :P
To specjalnie dla mnie możesz wysłać tego z 2wyl. Plis:))))))))))))))
Baku nie przemjmuj sie tym co mowia, ja osobiscie wolalabym kupic u Ciebie pajaka na allegro ew u kogos innego tutaj ze sprawdzonych osob (mantid, awikularia, mysza) niz dac sie zlapac na oszustwie :) Chociaz obecnie sama wysprzedaje sie pajakow na allegro :( bo musze zostawic sobie minimum 2-3.
Juz nie raz mialam problem w realu a co dopiero przez neta.. a allegro coz, komentarze mowia same za siebie a jak pajaczek powyzej 50 zeta podlega ubezpieczeniu :)
Masz tez minus jesli chodzi o aukcje :) sam wiesz jaki - ortografia, momentami nie wiem o co Ci chodzi i czytam po 5 razy zdanie :) i zeby znalezc gdzie napisales po ktorej wylince rowniez szukam jak potluczona :)
pozdro
aLiCe
: ] hehe wiem wiem ,,, morze kiedyś sie wezme i popoprawiam troche :P
Zycze Ci tego :) Fajnie jest pisac bez bledow ortograficznych lub z wpadkami raz na ruski rok :)
(obrzydliwe foto wole jak zjadaja swierszcze hihihi)
etam ,,, one sobie dają buzi tylko :P ,,,,
ps: a wiesz ile ja bym jej musiał dać świerszczy ??? - przed tą mysią oszamała sobie 2 karaczany brazylijskie na zakonske :P