a może by tak zamontować pająką mini kible w terra oczywiście ze spuszczaną wodą :P
Wersja do druku
a może by tak zamontować pająką mini kible w terra oczywiście ze spuszczaną wodą :P
moja albopiloska ostatnio wcięła 2 świerszcze i potem z radością nawaliła na ściane i na torf, mysłałem że jakis grzyb sie rozwija albo plesń aż:D bo z reguły robiła mniejsze "kupki";]
Moja irminka nie dość, że wali kupska na kilogramy to jeszcze żre bez opamiętania, od wtorku zjadła już 4 naprawdę spore świerszcze, teraz je piątego, jest dopiero po 7 wylince ale rośnie jak na sterydach :)))
u mnie jes czysto w pokoju :)hahahahahahah
U mnie pajączki boją sie nieznajomych:D ostatnio moja Lasiodora cristata puściła kupemona na bluzę kumpla :):D:D
fajnie masz bo moja za bardzo nie chce jesc
A ja juz wlasciwie zapomnialem, jak to jest, gdy pajak cos je.
No moja nowa lividum nie chce żarełka, ale irminka nie zawodzi, je, tyje, linieje, je tyje, linieje, nie wiem gdzie się jej to mieści bo świerszcze dostaje ok 2,5 cm. a sama ma ciała 3, max. 3,5 cm.
Tak poza tematem, mojej kobiecie żal się zrobiło takiego małego świerszczyka ostatnio i obiecałem jej, że wypuszczę go jeśli przeżyje noc z lividum, miał szczęście, teraz na wiosnę wróci na pole :PPP Słowo się rzekło...