Porzadek na forum musi byc... ale na gg jestem mniej wredny i (oczywiscie w miare swoich mozliwosci), postaram sie pomoc kazdemu, kto do mnie napisze.
tylko, ze od powaznych tematow jest juz forum, a nie gg ;)
Wersja do druku
Porzadek na forum musi byc... ale na gg jestem mniej wredny i (oczywiscie w miare swoich mozliwosci), postaram sie pomoc kazdemu, kto do mnie napisze.
tylko, ze od powaznych tematow jest juz forum, a nie gg ;)
a czy Ty wogole jestes wredny?
z tego co pamietam jak skasowales mojego posta bez problemu rozwiales moje watpliwosci a problem rozwiazal sie sam 2 dni pozniej :)
i swoja droga ja jestem za kasowaniem postow bo pamietam wczesniejszy moment jak co drugi post byl taki sam, zreszta w wakacje bylo to samo heh... i mimo uwielbienia do czytania wszystkich postow po kolei poki nie przeczytam calego forum odechcialo mi sie na miesiac tu zagladac....
Niestety, jestem widocznie wredny dla poczatkujacych :) (nie mam takiego zamiaru, ale niektorzy tak to wlasnie interpretuja)...
Juz tu byl jakis user, ktory zrezygnowal, bo nie mogl dostosowac sie do zasad (... temat o nietoparzach raczej nie pasuje do dzialu "ptaszniki"... albo ja jestem staroswiecki :>).
hehe :D
Ja tez uwielbiam czytac forum, ale jak sie czyta wciaz to samo, to wszystko robi sie monotonne :).
Poza tym nie usuwam wszystkich postow, bo gdybym mial kasowac wszelkie tematy, ktorych rozwiazanie znajduje sie w FAQ lub archiwum, to tu by juz wiele postow sie nie pojawialo. Kasowane sa te takie NAJBARDZIEJ podstawowe, jak:
wylinki, niejedzenie, urzadzenie terrarium, jak urzadzic pudeleczko po kliszy, jakiego wybrac na poczatek, zakopal sie i nie wychodzi... i takie tam podobne :). Nie chce rzucac klod pod nogi uzytkownikom (tak tak. wiem, ze to robie), ale chce, zeby forum bylo bardziej przejrzyste i ciekawe.
Jezeli kogos uraze skasowaniem jego posta, a nie otrzyma on maila, to zapraszam na gg. :)
Na poczatku bedzie trudno, ale mam nadzieje ze sie szybko dostosuje. Moze po kilku skasowanych postach bede pisal inne bardzej interesujace i powazne :)
Pozdrawiam.
Tez to przechodzilem:D