Fryta napisał(a):
>
>[cut]Musisz wiec
> pomysleć nad jakimś BARDZO GĘSTYM przykryciem.
>
>
no wlasnie czym najlepiej przykryc gore akwarium? ... bo z tym mam najwiekszy problem.
Wersja do druku
Fryta napisał(a):
>
>[cut]Musisz wiec
> pomysleć nad jakimś BARDZO GĘSTYM przykryciem.
>
>
no wlasnie czym najlepiej przykryc gore akwarium? ... bo z tym mam najwiekszy problem.
ehehe ale ladnie pokaszanil sie ten post powyzej :PPP (niech zyje opcja cytowania tesktu :D)
No i dziś sie wreszcie doczekałam :D
Jedna z samic świerszcza weszła dziś do pojemniczka z torfem i włożyła pokładełko w torf, no i tak już tam siedzi kilkadziesiąt minut, co chwila coś tam zagrzebuje w torfie i zmienia miejsce. No i mam nastepujce pytanie (bo myśle że ona składa jajeczka :)): tych jajek wogóle nie widać, bo chyba je zagrzebała, a wy skąd wiecie że wasze świerszcze złożyły jaja? Chciałam przenosić pojemniczki z torfem do innego pomieszczenia gdy zobacze tam jaja, ale widać ich nie zobacze i beda musiały zostać w terrarium :(((
ja dawalem przezroczysty pojemnik :)
Ja też taki dałam, ale co z tego skoro samica złożyła jaja nie przy ściance?
hmmm odnosnie ogrzewania slyszalam ze mozna zarowke wlozyc do puszki np po coca coli i daje 2x wiecej ciepla
co o tym sadzicie ,jeszcze tego nie praktykowalam ale sadze ze przy swierszczach to by bylo dobre rozwiazanie
hmmm odnosnie ogrzewania slyszalam ze mozna zarowke wlozyc do puszki np po coca coli i daje 2x wiecej ciepla
co o tym sadzicie ,jeszcze tego nie praktykowalam ale sadze ze przy swierszczach to by bylo dobre rozwiazanie