Re: Moje terra-dla wodnych-240 litrow:)
spokojnie, znam sie na tym i na tych yspach ale narazie nie ma po co modyfikowac! w akwarystyce siedze juz 10 rok i na filtracji sie znam ie wierz mi ze woda bedzie czysta:)
wyspa narazie pozostanie taka jaka jest pozniej bedzie podwieszana, a na sam koniec albo bedzie nowe terra albo wykombinuje wyspe juz piaskowa do skladania jajek:) oj mam ostry plan rozmnozenia ale do tego jezcze trzeba kilka lat az zolwie dorosna:)
Fajne perspektywy,a zwlaszcza to wieksze akwa :)
Masz więcej zdjęć samych gadów, bo też mam ostrogrzbietego ale jakiś konkretnych fotek gatunku nie widziałem ?? A to moje -----> www.ostrogrzbiety.prv.pl
http://markmlucas.com/Turtlegallery.htm tutaj masz pelno zdjec zolwi:) ja swoje sfotografuje to na bank wrzuce! cos z moich zolwie powinno byc juz w dziale zdjceia poszukaj sa na bank!!!!!!!
mozesz mi powiedziec co ile bedziesz wymienial wode, przy tej ilości żółwi. ja nie choduje wodnych ale pytam z czystej ciekawości.
jeszcze jedno a odchody, chyba ich nie wybierasz?
podoba mi się ta chodowla karmowa hahha
pozdrawiam
Akwarium mi sie bardzo podoba!!
nie wiem co ile bede zmienial wode:) jeszce nie zmienialem a juz tak stoi ponad miesiac i woda jest krystaliczna:) odchodow nie wybieram:) raz na dwa tygodnie biore wezyk i sciagam jakies takie resztki z dna:) ale woda czysciutka i nie smierdzi-jak cos bedzie nie tak to w momencie bede podmienial!!!!!!!
a karmowka sobie plywa i sie mnozy:)
poszukuje samca ostrogrzbietego do 12cm skorupy!!!!