ej no Krist teraz to przesadziłeś !!!!!!!!!
Czy nie wiesz że wszystkie mrówki w polsce są pod ochroną ??
Potruły by się pewnie taką babą :)
Wersja do druku
ej no Krist teraz to przesadziłeś !!!!!!!!!
Czy nie wiesz że wszystkie mrówki w polsce są pod ochroną ??
Potruły by się pewnie taką babą :)
krist,niestety kolezanka jest gatunkiem nr.2 :|sprobuje ja sama namowic a jak nie da sie przekonac to zrobie tak jak radzi andriusza.bo dla nich to na prawde meczarnie...
Skoro ta koleżanka jest gatunku drugiego to może łatwiej ją będzie namówić aby oddała te żółwie...
Kajolka,
Uważaj żeby w trakcie rozmowy nie urazić dumy tej panienki. Przeprowadzenie takiej akcji wymaga dużej dyplomacji, taktu i bycia MIŁYM (ja w takich sytuacjach zaciskam zęby i z sympatycznym uśmiechem powtarzam sobie jak matnrę: „to dla dobra żółwi”, „to dla dobra żółwi” ...); agresja zawsze rodzi agresję i panienka może robić właśnie na przekór a odbije się to wiadomo na kim. Trzymaj nerwy na wodzy i może spróbuj ją jakoś podebrać (połechtać ambicję; opisać straszną historię; przez wspólnych znajomych etc. – zresztą Ty ją lepiej znasz). Też jestem z wawy więc jeśli chcesz mogę Cię moralnie wesprzeć, mój tel. jest w moim profilu.
Agnieszka
eh..narazie zero efektow,odpowiedz ciagle ta sama:'fajnie'.ale bede walczyla dopoki mi sie nie uda.jak nie podzialaja blagania i prosby to TOZ zawolam,ale oni to i tak akurat reaguja :| jak na podworku pijany sasiad oblal psa rozpuszczalnikiem to nawet nie przyjechali :/