MataManX ty powinieneś wrócić do przedszkola żeby cię tam nauczyli przynajmniej podstaw kultury. dj_maga jest tu nowy i mógł tego nie zrozumieć za to ty tu jesteś już dość długo żeby zrozumieć że obowiązuje tu kultura osobista
Wersja do druku
MataManX ty powinieneś wrócić do przedszkola żeby cię tam nauczyli przynajmniej podstaw kultury. dj_maga jest tu nowy i mógł tego nie zrozumieć za to ty tu jesteś już dość długo żeby zrozumieć że obowiązuje tu kultura osobista
kulturę zaczne okazywać jak będę wiedział że warto bo jak ktoś otwarcie okazuje mi jej brak to ja też swoją chowam do kieszeni i mówię co myśle
moje czeronolice nie maja roku, ale od pewnego czasu wyraznie widac, ze jeden jest samcem, a drugi sdamiczka. Samiec ma lekko wklesly brzuszek, roznia sie tez ksztaltami ogonkow (trzeba je obserwowac, gdy spia!) i teraz (dopoero teraz!) zaczynam dostrzegac, ze samczyk ma juz sluzsze przednie pazury.
Poza tym - ale to juz tylko jako ciekawoistka - samoiczka znacznie chetniej jada rosliny i chetniej wypoczywa. A samczyka wwszedzie pelno (nie darmo dzieci nazwaly, juz dawno, samiczke Lakomczuszka, a samczyka Wspinaczek).