pochodzi od Łukasza Wysockiego. są samce i samiczki. są młode. niepamietam wieku dokladnie ale chyba cos okolo miesiaca
Wersja do druku
pochodzi od Łukasza Wysockiego. są samce i samiczki. są młode. niepamietam wieku dokladnie ale chyba cos okolo miesiaca
brac,jezeli to nie kundel to brac.bez pochodzenia nie bedziesz wiedzial tego napewno,ale i tak jego wartosc odpowiada cenie.ja bym wzial.
tobie juz pisalem,-brac:)
Niesttey wszystko sie rozchodzi o kase ... :-) jak bym wczesniej niewpłacił zaliczki za gekony to bym go wzioł.
chyba kupie tego weza. ale nie teraz. najpierw znajde dla niego terrarium i wyposarze je. dopiero potem wezme sie za weza. terra bede przygotowywal pod tą morelie
pare chcesz czy jednego.jak jednego to nalegaj na samice,nawet cuit wiecej zaplac,ale SAMICE bierz!
biore jednego. samca. samica bedzie za duza. juz predzej moja mama sie zgodzi na 1 tygrysa niz na dwie zborzowki czy jakiekolwiek inne weze
samica nie jest duzo wieksza niz samiec,a naprawde zrobisz lepszy interes,w przyszlosci sprzedasz ja drozej niz samca(duuuzo drozej),albo dokupisz samca na rozmnazanie.Pomysl o tym!
raczej nie zamierzam sie zajmowac rozmnazaniem wezy. nie bede chcial sprzedac tego weza. nie mam gdzie trzymac 2 wezy
spoko