Ogon to jeszcze jeszcze ale ten garb... Spróbuj pomasować ten garb sprawdzić czy przypadkiem nie jest to jakieś zwykłe wybrzuszenie.
Wersja do druku
Ogon to jeszcze jeszcze ale ten garb... Spróbuj pomasować ten garb sprawdzić czy przypadkiem nie jest to jakieś zwykłe wybrzuszenie.
Mam takie pytanie odnośnie kupowania węży. Na co należy zwrócić szczególną uwagę przy jego zakupie? Właśnie w tym tygodniu chciałem kupić młodego Boa, a po przeczytaniu tego tematu, widzę, że trzeba być naprawdę ostrożnym.
Najlepiej zwracac uwage na to od kogo sie kupuje :P
A jak nie znasz ziomka od ktorego kupujesz to zalewasz go pytaniami typu:
-Ile razy juz jadl (i czy wszsytko bylo bezproblemowo)
-Ile wylinek przeszedl
-Czy karmil zywym czy martwym pokarmem
No i oczywiscie patrzysz na wyglad wizualny weza.
Dzięki. Ja węża zamierzam kupić w „Szreku”, myślę, że nie powinno być problemów z Boa kupionym od nich.
na pewno nie, to sprawdzona i rzetelna firma.
xav
Czy tak ciezko ustalic ze sprzedajacym sposob pakowania i wysylki.Zawsze tak robie.Pytam czy wysylal zwierzaki i jak je pakuje.
ironkapela - koleś jest ze śląska i do loktoka mu znacnzie bliżej...
Niestety jeśli ten garb to wrodzona wada kręgosłupa, to prawdopodobnie trzeba będzie węża uśpić albo skarmić, jeśli okaże się, że sprawia mu to kłopoty w poruszaniu się czy połykaniu pokarmu:(((((
chyba nie będzie aż tak źe, zdjęcie jest niewyraźne, ale garb nie wyglada na b. duży....
ze slaska nie jestem...mieszkam pod Wroclawiem...a co do poprzedniego wlasciciela to twierdzi on ze "mial juz kilka wezy z garbami i ze lekarz weterynarii powiedzial mu ze to przez brak slonca a dokladniej przez brak witaminy D" ;]