dobra,ja spróbuje dac mu kodszulke :D może zadziała,mój regius mnie nie gryzie tylko widze że się troche boi ale jak pociedzi chwilke na rekach to się rozluźnia :) teraz bede go brał troche częscie bo do tej pory brałem ją tylko raz na 4-5 dni !!
Wersja do druku
dobra,ja spróbuje dac mu kodszulke :D może zadziała,mój regius mnie nie gryzie tylko widze że się troche boi ale jak pociedzi chwilke na rekach to się rozluźnia :) teraz bede go brał troche częscie bo do tej pory brałem ją tylko raz na 4-5 dni !!
naturalnie, bedzie tez wystawiaj glowe, zeby mu zalozyc obroze i pojsc na spacer...
powaznie? sprobuj
Hanna
dobra spoko spróbuje tylko może masz na sprzedaż obroże ??? bo chyba cieżką ją dostać.....<hahaha> co za ludzie
Skasowane nie na temat
A wracając do tematu. To ja chyba spróbuje zrobić ten numer z koszulką. Jak wczoraj wracałem ze sklepu to już miała namiastke, bo miałem ją pod kurtką i swetrem więc już trochę poczuła mojego zapachu. :) Chce żeby ona miała wysoką temperature w terra. W pokoju jest zwykle ok 25 stopni C, a w terra mam 2 żarówki 100W promienna dla gadów i zwykła 60W. I jest temperatura ok 28-9 stopni. I chyba zminie tą grugą też na promenna 100Watową. Będzie jej ciepło :) W nocy zwiedziała terra a teraz, rano siedziała w kryjówce. Jest na prawde słodka! :)
Hanna wyluzuj... :/
Hanno,
Chyba jak zwykle nie zrozumiałaś tego co jest napisane i nadinterpretujesz wszystko.
Jak na razie o hamburgerach dla węży i wyprowadzaniu na spacer na smyczy piszesz wyłącznie Ty, ale sądzę że jeśli będziesz to robić tak uparcie dalej może znajdziesz naśladowców.
Nie rozumiem Twojego "konserwatyzmu". Może z Twojej wieloletniej praktyki z wężami wynika coś innego - zaproponuj coś mądrego. Myślę że wszyscy z przyjemnością przeczytają o Twoich metodach.
Swoją drogą czasami brakuje na forum opcji "ignoruj" - uchroniłoby to przed niejedną dość ostrą dyskusją :)
Pozdrawiam
ogólnie zachowanie HANNY jeste jak widze na forum dość kontrowersyjne i jak dla mnie nie smaczne...wynika to chyba z Twojej dziwnej natury albo co :/ myślisz że jestes śmieszna czy co ?? a tak naprawde żałosna,pasowało by to forum zmodernizowac aby było można dawać ostrzeżenia,banować,usuwać głupie posty itp...puki co zastanów sie zanim coś napiszesz !!
Hanna zawsze i wszystko źle interpretuje.
Kup Hanno sobie psa chodź z nim na spacery na których jedz hamburgery, ale nie wprowadzaj demagogi tutaj, robi się to już niesmaczne.
Psa też by wykończyła, przynajmniej psychicznie :(