nic się nie martw, tęczówka spokojnie zje mrożoniki
na początku może mieć obiekcje, ale jak zostawisz na noc raz , drugi, to powinien zjeść
ogólnie prawie każdego węża można przyzwyczaić do jedzenia mrożonek, więc Tobie też powinno
Narka
Wersja do druku
nic się nie martw, tęczówka spokojnie zje mrożoniki
na początku może mieć obiekcje, ale jak zostawisz na noc raz , drugi, to powinien zjeść
ogólnie prawie każdego węża można przyzwyczaić do jedzenia mrożonek, więc Tobie też powinno
Narka
Janosek - w ktorym miejscu żywe myszy sa zdrowsze od świeżo ubitych?
na pewno mysz nikogo z tasakiem nie pogoni, ale jak wąż nie trafi, to go z pewnościa upierdoli.
z resztą nie będziemy sie po raz n-ty wykłócać o styosownośc karmienia martwym pokarmem. kiedyś karmiłem żywym, ale teraz przemyślałem i daje tylko martwy.
chodziło mi o mrorzonki ;), ja osobiscie nielubie zabijać myszy
nie slyszalem :)
pozdrawiam
Eeno z tym za częstym podawaniem to niektórzy przesadzacie. Jakby wężyk był młody (w co wątpię skoro już podaje myszy und szczury) to co 3 dni wcale nie jest za często ale na miłoć boską nie dorosłą mysz!
czemu nie dorosłą mysz?? Jak zje jedną to w ogóle nie widać że coś zjadła
mój młody boa cm zjadł ostatnio 3 średnie myszy pod rząd, dorsłemu chomikowi mandżurskiemy też daje radę. Jeśli zdobycz jest za duża to wąż sam instynktownie jej nie zje i jeśli jest najedzony to następnej nie ruszy.
sory 70 cm zapomnialem wpisać