słuchaj stary. jeżeli masz taki problem to przejdź się do niego. załatw sprawe i będziesz miał spokój. takie teksty naprawde do niczego nie prowadzą. no niestety niektórym ludziom trzeba inaczej coś wytłumaczyć! to jest moja rada a rób jak chcesz...
Wersja do druku
słuchaj stary. jeżeli masz taki problem to przejdź się do niego. załatw sprawe i będziesz miał spokój. takie teksty naprawde do niczego nie prowadzą. no niestety niektórym ludziom trzeba inaczej coś wytłumaczyć! to jest moja rada a rób jak chcesz...
Janosek a ty znowu zaczynasz swoje madrości pisać ..... człowieku jak widze Twój nick przy jakimkolwiek poscie to mi sie niedobrze robi. W gowie mi sie nie chce pomieścić że taki burak mieszka w tym samym mieście co ja.
Dobra rada Janosek - zanim cos napiszesz odnosie mojego posta to sie zastanów sto razy (...)
Kurna, ludzie ! czy naprawde w zadnym temacie nie da sie pisac na temat ??!!
Czy tutaj wiekszosc to jakies dzieciaki rozwydrzone z przerosnieta wyobraznia ??
Zastanowcie sie troszke.
ja od niego nie kupiłem kiedyś cambridgei L4 za 35 zł i on zaczoł mnie wyzyzac od **** i ty pe**** zgruwa takiego kozaka przez gg a jak miał isc ze mna na solo to sie tchórzy!!! rózne takie zeczy ja chciałem sie znim pogodzic a on to mnie "idz sie p******** ze swoją starą k****" no to dzieki" pytałem sie jaki duży jest jego regius i odpowiedział mi po hamsku "a ch** cie to obchodzi" powiedział zebym przyszedł na kopernika to on mnie zleje z kumplami :) to byłem tam tez z 3 kumplami i go nie było.........
hehehe
ludzie intryguje mnie czemu wy chcieliście się lać akurat na Kopernika ??
"dociekliwy"
:)))
hahaha dobre bajki :D
podoba mi sie
a co do tego "na kopernika" to ty mi zarpoponowales jakis czss temu a ja odmowilem, nawet nie wiedzialem ze byles tam hehehehe
ale jesl ichchesz to niema sprawy :)
udziele ci troche lekcji na temat terrarystyki :P
nie warto z toba rozmawiac na jaki kolwiek temat
daj se spokoj to i ja dam tobie spokoj
dalem posta z pytaniem czy weze moga byc razem a jesli wiesz to czebabylo dac odpowiedz a jesli nie wiesz to nie pisz nic !!!
a nie jak ty to piszesz jakies denne z kosmosu komentarze
PS
hehe do pyskowania jetses pierwszy ale jak wspomniales ze byles gdzies z 3 kolegami to dlaczego nie spotkasz sie ze mna sam na sam ??
ok
sorki
juz dalismy na zgode :P
Dobra rzeczowa dyskusja ;)
Tylko sie pogubilem, czy pytanie bylo "czy moga byc razem Python regius 80cm samica oraz boa constrictor" czy tez moze "czy mozna razem trzymac Redknee i Janoska w jednym pokoju?"
koniec rozmowy na ten temat