o kurde....ja nie wiem jak wy mozecie tak sie znecac nad tymi biednymi szczurkami, jejq....Ja karmie myszami i nigdy w zyciu sama bym nie zabila zadnego zwierzaczka, obojetne czy to mysz czy szczur....
P.S WIECZNY ODPOCZYNEK RACZ IM DAC PANIE.....
Wersja do druku
o kurde....ja nie wiem jak wy mozecie tak sie znecac nad tymi biednymi szczurkami, jejq....Ja karmie myszami i nigdy w zyciu sama bym nie zabila zadnego zwierzaczka, obojetne czy to mysz czy szczur....
P.S WIECZNY ODPOCZYNEK RACZ IM DAC PANIE.....
Kiedyś kupilem dorosla mysz regiuskowi......okazala sie "wscieklym" samcem i chciala ciagle kąsać weza.. wiec wrzucilem do worka foliowego ( takiego 15 L czarnego) wziolem maly zamach i trzask o schodek(nie chcialem jej zabic) i mysz wlozylem do terra robila mini malne ruchy(wiem ze nie mam prawa jej meczyc ale mnie zdenerwowala,w koncu chciala pogrysc mi weza ) i waz ją zjadl( nie chce mrozonek).
Mysle że gdyby sila zamachu byla maxymalna to mysz nie meczyla by sie
Ja jak bym miał zabić szczura to tak wzucił bym go do niepzezroczystej reklamuwki zawiązał ją sznurkiem zeby nieuciekl wziołbym koniec reklamuwki i 3 razy jak naj mocniej o scianewałnoł albo o ziemie jak kto woli niewiem czy to jest humanitarne ale skuteczne i sie niewidzi zwierzaka...
Pozdrawiam Kord.............
KU*** nie moge tego czytac....Sami sie wsadzcie do worka i ja wami bede walila o sciane lub wyzuce z wiezowca...
Mikka powiedz jak ty zabijasz gryzonie lub jak byś zabiła w razie potrzeby??
Mikka wskakuj do wora!! :P
Ja napisałem tak dla zartuw z waleniem szczura o sciane :DDD
a tak poza tym to wolę żeby zwierzęta były zabijane chociażby jednym mocnym walnieńciem o ścianę niż tak jak dla czystej zabawy dzisiejsza młodzież znęca się nad zwierzętami, np. podpalając żywcem koty czy rzucając kamieniami w zaskrońce.
A tak pozatym jest to lepsza śmierć dla tego szczóra niż "testowanie" jakie wykonał Emoman torturując szczóra różnymi metodami poprzez rzucanie z okn topienie itp.
To wezcie se nie zartujcie, bo znecanie sie nad zwierzetami to moj czuly punkt wiec wiecie....
P.S ja bym sama nie zabila myszy ani szczura. Moje weze jedza zywe myszki i wiec nie mam potrzeby ich uprzedniego usmiercania.
Dla sprostowania, chciałem powiedzieć że tez żartowałem z energia oraz wiezowcami, ale ciagle szukam udoskonalenia metody workowej, bo mi sie to nie ima, poza tym mam za słabe serce mógł umrzeć, i efekt byłby odwrotny od zamierzonego.Pozdro for all !!. Czy ktoś mnie zaskoczy oszałamiającą metoda zabijania kukurydzianowców ??? :))