Dzięki :)))
Budka to prezent od firmy :)
Wersja do druku
Dzięki :)))
Budka to prezent od firmy :)
jak z niego wyrośnie to przyjdzie pora na przystanek tramwajowy:)
Mam jeszcze wiele innych pomysłów !!! - a ten też jest ciekawy :)
Najchętniej - gdyby były warunki, poświęciłbym dla niej cały jeden pokój :)
W końcu dla naszych zwierzaków żadne terrarium nigdy nie będzie za duże...
viking dobrze gadasz przyjedz flaszke wytrabimy za nasze boaski :)
Na to akurat długo nie trzeba mnie namawiać :))))
zapraszam do siebie Ciebie i innych zainteresowanych - mieszkam sam więc nie mam kontrolingu ;)
Może faktycznie można zorganizować małe spotkanko kilku osób ....
viking super terra! Bardzo mi sie podoba. A elektronika bardzo pomoże utrzymac idealne warunki klimatyczne dla wężyka ato klucz do rozmnazania :)
Dzięki :))))
Starałem się jak mogłem - duużo testów, pomiarów...
Starałem się również o to aby łatwo było utrzymać czystość - jest tak uszczelnione, że można nawet polać wszystko szlaufem z wodą i nic się nie stanie :)
Jest kilka poziomów - najniżej basen (90 litrów + pompa do kaskady), następnie powierzchnia ogrzewana od spodu (kabel grzewczy do ogrzewania podłogowego DEVI regulowany sterownikiem Euroster 2000 Eco), kolejna to drewniany podest z jednej strony ogrzewany promiennikiem PHILIPS'a + regulacja z drugiej bez żadnego ogrzewania, gałąź no i oświetlenie na górze regulowane ściemniaczem + wentylator podłączony do włącznika czasowego :)
Moja mała powinna teraz troszkę podrosnąć i chiba jest zadowolona :D
Hej!
Viking, ale zamiast dopisywać pod spodem Boa constrictor, to lepiej zmień na Boa constructor:)))
No jest niezłe, dleikatnie pisząc:) Na dniach zaczynam klecić większe dla E. taeniura, więc kilka pomysłów wykorzystam, jeśli się nie pogniewasz:)
Pozdrawiam!
Najlepsze terrarium jakie widziałem
Naprawde rooooobi wrażenie gratulacje może służyć za wzór (dla wielu niedościgniony) .