nie dzieki ja jej nie sprzedam ani nie oddam
Wersja do druku
nie dzieki ja jej nie sprzedam ani nie oddam
Ja nie polecam terrarystyki zbyt młodym. Jak miałem 15 lat to dostałem zajawke na gekona i go usmażyłem żywcem bo nie miałem pojęcia jak zapewnić mu właściwą temperaturę. Niech Bóg czuwa nad Jego duszą.
Nie wiem czy plakac , czy smiac sie , a wczym Ci doradzil sprzedawca zebys ja trzymal w pudelku po pudingu ? Zalosne
P.S. We wszystko wierzysz bez uprzedniego sprawdzenia ?(w istotnych sprawach)
HAHAHA
A gościu który powiedział że dla zborzówki na pokarm będą dobre świerszcze to na pewno był sprzedawca?? czy zaczepiłeś jakąś małą dziewczynke która podziwiała myszki w sklepie i zapytałeś ją o rade??
Co jak co ale opisy hodowli zborzówki nie jest trudno znaleźć wiec rzycze ci miłej lektóry.
Słabo kojarzysz. Dr Watson od razu by skojarzyl ze jak nazwa wskazuje nie karmi sie go swierszczami a zbozami. Chetnie wcina pszenice, proso, jeczmien - najlepiej wymieszane. A popija wszystko zbożem.
Kolega Bacon pisząc: " popija zbożem" oczywiście miał na myśli wódkę zbożową .
A ja jeszcze raz namawiam do sprzedania mi tego wężyka i za uzyskane środki zakupu jakichś skomplikowanych klocków Lego
W.
wczoraj dalem mu mysiego noworodka , zjadl go w pięć minut , miewa sie dobrze wiec go nie oddam ani nie sprzedam i nazwalem go KILER:)
A gdzzie go trzymasz? Ile lat ma ten ''maly'' hodowca?
w terarium 60dl 40 szer 35wys
Nie sluchaj, nie oddawaj. Po prostu czytaj, czytaj i czytaj.
Kazdy popelnia bledy, a ty widze, ze wykazujesz postepy.
Poczytaj jak powinno wygladac terra dla weza, karmienie i stosuj sie, a powinienes miec zdrowa i ladna sznurowke :)