a jak bede malował jakims pigmentem to jaka musze biało farbe kupic zeby ni zwierzak nie padł
Wersja do druku
a jak bede malował jakims pigmentem to jaka musze biało farbe kupic zeby ni zwierzak nie padł
Musi być barwnik taki do emulsji.
POZDRO
1.ale coooo musze isc do sklepu kupic emulsje(tak)????
2.ale jaką????
3.i mam sie spytac o barwnik do emulsji????
bze koleś rozbrajasz mnie kup barwnik do farb czyli pigment w sklepie z farbkami kup sobie najlepiej worek kleju lub gipsu ale polecam to pierwsze rozrób klej dolej pigment wymieszaj wszystko równo lub nie równo w zależności czy chcesz mieć smugi i przebarwienia na ściance czy jednolity kolor,najlepiej jak byś zrobił ten klej w takiej konsystencji zeby muc go nałozyć pędzlem i póżniej porościerać lub połozyć na ściancew i porozścierać szmatką .ps jesli niewiesz o tym to mówie ci ze mozesz pianke rozpylić na sciance tak jak farbe w areozolu tylko potrzebna jest do tego odpowiednia dysza po napęcznieniu pianki będziesz miał fajny efekt czegoś w stylu zaschniętej lawy
WSZYSTKO JÓZ WIEM WIELKIE THX ZA ODPOWIEDZI
Ja zrobilem to w taki sposob :
Wypalilem w styropianie wglebienia imitujace kamienie, nastepnie pokrylem to pedzlem rozrobiona szpachlowka kilka razy zeby nie brzebijal styropian nastepnie na ostatnia warstwe jeszcze wilgotna wysypalem piasek. Piasek poprzyklejal sie do gipsu w efekt wspanialy - przeszedl moje najsmielsze oczekiwania - polecam wyglada jak sciana z piaskowca