TO TY JESTEŚ PALANTEM I NAPRAWDE DARUJ SOBIE KUPNO LEGWANA BO W GŁOWCE MASZ TYLKO KASE A NIE MÓZG I PAMIĘTAJ TOMASZU SZAMIN Z GDYNI KIEDYS BĘDZIESZ ZAPEWNE POTRZEBOWAŁ RAD ALBO POMOCY (jeżeli kupisz legwana) ALE MY CIE ZAPAMIETAMY OD TEJ ZŁEJ STRONY
Wersja do druku
TO TY JESTEŚ PALANTEM I NAPRAWDE DARUJ SOBIE KUPNO LEGWANA BO W GŁOWCE MASZ TYLKO KASE A NIE MÓZG I PAMIĘTAJ TOMASZU SZAMIN Z GDYNI KIEDYS BĘDZIESZ ZAPEWNE POTRZEBOWAŁ RAD ALBO POMOCY (jeżeli kupisz legwana) ALE MY CIE ZAPAMIETAMY OD TEJ ZŁEJ STRONY
A to co rozdwojenie jazni ??? Poprzedni post taki mily i ze zdrowym podejsciem a teraz takie chamskie. To chyba jakies jaja.
Ps. Meg ja bym usunal tego posta bo szkoda nerwow na czytanie takiego czegos...
Oj Dziuniek Dziuniek !!!
Wydaje mi się, ze Twoj wiek do czegoś zobowiazuje, dla niektorych z nas mogłbys byc duuuuuuuzo starszym bratem ;) i to my od Ciebie powinnismy uczyc sie kultury i dobrych manier. Ani "dzień dobry", ani ... , w końcu to ty potrzebujesz naszej pomocy i rady.
... a hodowla legwanów ,zreszta i innych zwierzat tez , to nie tylko środki finansowe (przyznaje konieczne) , ale wielka MILOSC do zwierząt , CIERPLIWOSĆ i wiele wiele innych cech ,ktorych u Ciebie nie zauważylam...szkoda .
Pozdrowienia !
~~AnIa LeOn & JuniOr~~
bez komentarza :(
Pozdrawiam:)
Chyba spóźniłem się na dyskusję, a wydaje mi się, że meg usunęła jakiegoś posta między swoją wypowiedzią (szósta od góry) i Dziuńka. Na odpowiedź meg Dziuniek przecież by tak nie zareagował ? Ktoś musiał go sprowokować. Co Ty na to meg ? Usunęłaś jakiegoś posta?
Dziuniek legwan nie nadaje się do biura, to już napisano. Jeśli chcesz go zjeść to owszem, w niektórych krajach go jedzą, ale przebadaj go na obecność salmonelli przed konsumpcją.
Tak na serio to nie wkurzaj się tylko pisz i pytaj, a ktoś Ci życzliwie poradzi.
Król sie bawi - złotem płaci. Ma chec niech kupuje. Moze bedzie mu lepiej niz w sklepie 15 sztuk w 60 litrowym akwarium bez oswietlenia UVB
na kablu grzewczym:((((
w kwesti wystroju wnętrza polecam jakiś obrazek, w kwesti trzymania legwana w biurze... polecam dzinkowi kajmana w chowie bezterraryjnym
ludzie nic nie usuwałam, dzis sie imprezuje ze wszystkimi modami, nie miałam opcji zeby coś skasowac;)
No to dziwne, że gość tak nerwowo zareagował ;-((( Brak słów !