Etam zaraz niesamowita , poprostu lubie takie nie babskie prace:) A wodospad dziala i to calkiem dobrze , woda splywa cichutko a na dokladke w wodospadzie zamontowalam fogger , mgielka sie fajnie rozchodzi:)
Wersja do druku
Etam zaraz niesamowita , poprostu lubie takie nie babskie prace:) A wodospad dziala i to calkiem dobrze , woda splywa cichutko a na dokladke w wodospadzie zamontowalam fogger , mgielka sie fajnie rozchodzi:)
A KTO POWIEDZIAL ZE TO JUZ OSTATNI DOMEK MOJEGO LEGA?????;) POZDRAWIAM.
nio, mam taką nadzieję, że nie ostatni;)
całkiem , całkiem ... niezła chatka :)))
Pozdrawiam:)
NIE OSTATNI DOMEK I MOZE NIE OSTATNI LEGWAN ??? KTO WIE???
Wiecie co? Jesteście niesamowici !!! Pierwszy raz widzę forum, w którym w ciągu jednego wieczora pomogło mi 6 ludzisków ! :)
Dzięki serdeczne. Przekonaliście mnie, że warto walczyć o legusia w chatce :)
I jednak będe sama kombinowac z terrarium. Teraz zaczynam intensywną obserwację Waszych fotek terra :)
Może jestem blondynka, ale radzę sobie w każdej sytuacji :)
Jeszcze raz dzięki !!
P.S. No chyba, ze ktoś po rozsądnej cenie chce sie pozbyć terra po swoim małym, który już z niego wtrósł. Ja potrzebuje tymaczasowy domek - ok. 200-250 litrów...
no to ja tez dorzuce fotke, czeka mnie jeszcze sporo pracy, ale mysle ze efekt koncowy bedzie niezly :)
Dzięki Wam wszystkim!!!
Faktycznie - robię terra sama. Mam już obliczenia. Wymiary będa 100/50/60 - mam nadzieję, że dla mojego maleństwa wystarczy. Jak bede miała gotowe, do fotki oczywiści wrzucę na forum :)
No, chyba, ze sie wcześniej bede musiała odezwac z powodu narastających problemów technicznych...hi, hi, hi...
Pozdrówka dla wszystkich !!