jeszcze kilku :) i bedzie kompania :)))
Ale zadyma :))) szkoda ze mieszkam tak daleko :))) weście kamere albo aparat i porobcie zdjęcia :)))))
pozdraiwam i zycze zeby wszystko było tak jak trzeba :PPPP
Wersja do druku
jeszcze kilku :) i bedzie kompania :)))
Ale zadyma :))) szkoda ze mieszkam tak daleko :))) weście kamere albo aparat i porobcie zdjęcia :)))))
pozdraiwam i zycze zeby wszystko było tak jak trzeba :PPPP
dokopcie facetowi i jemu poróbcie zdjęcia jako przestroga dla tych co zwierzęta traktują jako zródło zysku.
pozdrawiam
Hmm jest ciekawie - dowiedzialem sie wlasnie, ze dyrektor egzotarium jest w TOZ-ie. Polska to jest jednak @#^^$( kraj
pfffffffffffffffffffffffff
kur..... a kto go tam wpuscił :))))
pzdr
O ja pinkole ale jajca szkoda gadac :[
Zabiore jurto aparata i sprobuje cos popstrykac !!!
Moze uda mi sie nawet jakies WWW z tego sklecic chyba ze ktos sie na tym dobrze zna i zrobi jakas stronke o takich debilach to prosze bardzo a ja udostepnie zdjecia.
BARDZO CHCIALEM PODZIEKOWAC RYSIOWI, MARBLO ORAZ SEBOWI ZA TO, ZE PRZYJECHALI DO SOSNOWCA I RAZEM ZE MNA POSZLI NA KONTROLE EGZOTARIUM. BARDZO MILO BYLO WAS POZNAC!
a gdzie sprawozdanie :)) ???
szybko pisac :)))
i co udało wam sie ???
pzdr
za sprawozdanie zabiore sie dzisiaj wieczorem. Nook powiedzial, ze jak napisze to zamiesci jako artykul na stronie glownej.
YO!
Na FTP-ie sa do sciagniecia zdjecia z dzisiejszego spotkania, jelsi ktos chcialby zobaczyc ta wykanczalnie to zapraszam.
a jakie hasło i log