mam nadzieje że ceny zwierząd niebędą dość wysokie
Wersja do druku
mam nadzieje że ceny zwierząd niebędą dość wysokie
Będę!Napewno!Już przygotowuje kasiore!!!Może wreszcie poznam ludzi których znam tylko z forum.
No prosze nareszcie jakaś imprezka pod nosem :-)
Wiciu masz plusa wielkiego jak Stąd <---> Tam .
Pozdrawiam oczywiście sie pojawię!.
najlepiej by było rezczywiście pozbierać u jednej osoby liste chetnych i juz od razu przygotować przypinki podobnie jak to było zorganizowane rok czy tam półtora temu we Wrocku.
pozdrawiam z Chorzowa _krok od Świonów:-)
Ale kwas zrobiliście!!!!!
na cholere wam jakieś identyfikatory??? to nie(targi,zlot, ani sympozjum) tylko giełda!
to po co wam jakies identyfikatory?
Ale wydziwiacie!!!
po to Voraxie aby się rozpoznać !!!
no chyba że Ty wszystkich znasz więc nie zakładaj nikt Cię nie zmusza.
no no!!
to fajnie
a moim zdaniem wystarczyło by żeby nook zaprojektował taką zawieszkę identyfikator, a każdy by już sobie sam wydrukował i wpisał Nick, co wy na to
... jak ktoś będzie chciał żeby inni z forum mogli go rozpoznać to co za problem napisać na karteczce swój nick i przypiąć sobie do bluzy... przecież to nie szkoła i nie każdy musi mieć taki sam indentyfikator.... w ogóle nie kazdy musi mieć...
Przeczytajcie co napisał pepre i serpent. To nie czat tylko forum. Na forum nie prowadzimy prywatych konwersacji.
A przepraszam niby jakie, jak nie prywatne????
Sorry, ale służbowo ja się tu nie wypowiadam. Chyba komuś się pojęcia pomyliły. Raczej Ci chodziło o wypowiedzi dublujące się lub nie na temat. Natomiast nadal prznajmniej jak dla mnie temat "terrarystyka" to temat prywatny:P:P:P:P