WYWIAD Z ATRAX'EM ;p
Plik będzie dostępny do pobrania od 15:45. !! PRZED 15:45 NIE POBIERAJCIE, BO BĘDZIECIE MIELI NIEKOMPLETNY PLIK :) !!
Wersja do druku
WYWIAD Z ATRAX'EM ;p
Plik będzie dostępny do pobrania od 15:45. !! PRZED 15:45 NIE POBIERAJCIE, BO BĘDZIECIE MIELI NIEKOMPLETNY PLIK :) !!
To po co teraz dałeś?:>
juz sie niemoge doczekac ;P
można już pobierać? plik jest kompletny?
Z góry przepraszam bo pierwszej części nie nagrałem , audycja jest od drugiego wejśćia na antenę .
no a ja włąsnie nie słyszałem pierwszej części:/
a kto ma pierwszą część?
www kropka teRRRRarium kropka com kropka pl :PPPP heheh :P fajne :) w końcu coś fachowego w mediach :)
To "R" często się powtarza :). ale "tudzież" mi się bardziej podoba. Ogólnie to fajny pomysł mieli w radiu (szkoda że takie małe radyjko). Sorry że tak się mądrze ale to trochę przez zazdrość - też chciałbym mieć taką wiedze aby mnie do radia brali :)
hehehe mboinski moze za kilka lat :P:P (żart)
tak naprawde, to także chciałbym mieć wywiad w radiu, ale szczerze mówiąc wolałbym w RMF F.M :P
Musicie puscic od konca, to dopiero wtedy uslyszycie ukryte przeslanie.
hehehe ciekawe jakie :>
O treningu z chomikiem.
"Chwała wielkiemu Szuru-buru" :)
Było nieźle. Gratulacje. Przydałoby się coś takiego w radiu o większym zasięgu.
kurcze złą nazwe łącińską zbożówki podałes ;[ heh ale to nic i tak nikt oprocz nas nie wiedzial o co chodzi :PPP
Dałem wtedy, bo wychodziłem, a plik jeszcze szedł na serwer :)
P.S: Ja tego nie nagrywałem, dostałem ponad 100 minutowy plik i to przyciąłem :)
Mozliwe, nie jestem na biezaco z nazewnictwem gadow. Powinno byc poloz zbozowy, tak?
W takim razie trzeba bedzie jeszcze wrzucic info na stronie w opisie gatunkow, bo tam chyba dalej jest jako "Waz zbozowy".
Chyba, ze nie o to chodzi ;)
chodzi o lacinska i jak sie nei myle to teraz jest to Pantherophis guttatus
Rzeczywiscie, nie wiem, czy czasem na necie gdzies tego nie widzialeml... ze jest jakas nowa nazwa. Widocznie nie jestem tu na biezaco. :)
Najlepiej niech ktos to potwierdzi i przy okazji wypadaloby zmienic cos w opisie gatunkow.
Fajne fajne tylko słychać że z deczka zestresowany byłeś :P
Atrax, a dzwonił ktoś na ten numer ??? Bo do konca nie sluchałem. a jezeli tak to jakie pytania ci zadawali ?
Glownie o niebezpieczenstwa hodowli i nazwy ksiazek i stron.
Prawda :D
Atrax napisał(a):
> Glownie o niebezpieczenstwa hodowli i nazwy ksiazek i stron.
>
I podałeś im terrrrarium [kropka] com [kropka] pl?
hehe :)
Dobrrra. Fajnt wywiad.
Pozdrrrawiam Atrrraxa :)).
Shs :]
hehe dobrze ze nie wszyscy wiedza co znaczy ten skrot :P
sieg heil satan :] czy jakos tak
Osz Ty bluznierco :(
W dzisiejszych czasach nie mozna nawet napisac w skrocie Samael hoduje stonki, bo go od razu o cos posadzaja :>
hehe ladnie ci wyszedl ten wywiad :) wcale nie miales takiej tremy ani jakichś błędów, gratuluje :)
Nie wiesz to sie nie wypowiadaj ;) :P Atrax zas pokielbasiles - Samael hoduje stonogi :P:P
hehe dopiero teraz wysłuchałem wywiadu do końca :))
jedno pytanie... potem dostawałeś do studia telefony od słuchaczy? :D
Hehe ja wiem:D
Atrax, jesteśmy z ciebie dumni. Dobrze ze poleciłeś tcp :)
Spoko!:]:D
Atrax Power
Andrzej Prokop Licealista z Sanoka. KRÓL RADIA:D:D:D
A jak, Szatan nie atakuje tylko przez internet ;]