-
Wystawa terrarystyczna w krakowie
Chciałbym zaprosić wszystkich terrarystów na wystawe terrarystyczną (gady,płazy....) która odbędzie sie w Krakowie przy ulicy KROWODORSKIEJ 21.
Myśle że warto tą wystawe odwiedzić, bo będzie na co popatrzeć (ok. 40 terrariów profesjonalnie wykonanych oraz ciekawe zwierzęta)!!!
Termin otwarcia 13.03.2004 i potrwa ok 1,5-2 miesiące.
Zapraszam w swoim imieniu oraz organizatorów!!!
-
Re: Wystawa terrarystyczna w krakowie
No to jutro mamy imprezke w Kraku . Sułek pewnie chłodzi piwko!!!
Pozdrawiam
Witold Plucik
-
:-) zapraszamy serdecznie do Krakowa
-
swietnie :) Bede na 100%
POzdrawiam
NAzar
-
o tak, zapraszymy , JEST WARTO :) !!!
-
Napewno bede, przywoze mce Ptychozoona :)
-
Dodi
wbrew pozorom nie brałem udziału w organizowaniu tej wystawy (choć chciałem) :))
wystarczyło prawdopodobnie plotkarstwo, zwykła zawiść i niedowartściowanie jakiegoś małego, niezrealizowanego człowieczka, który skutecznie "zamieszał" między mną a organizatorem wystawy, Wieśkiem....
nic to
byłem - widziałem ich w trakcie urządzania i mogę tylko dołączyć do voraxa :
będzie to najbardziej profesjonalna wystawa gadów jaka kiedykolwiek była organizowana !! :))
rewelacyjnie zaaranżowane zbiorniki powalą niejednego na kolana....
ludzie - walcie drzwiami i oknami bo czegoś takiego jeszcze nie było !!
-
hehe jeśli tak chwialicie tą wystawe to napewno wpadne któregoś dnia i popatrze co tam urządziliscie :P
-
Veni, vidi...... i zmażdżło mnie to co zobaczyłem
Słuchajta ludziska - szturmem na Kraków bo WARTO
-
witam
całkowicie zgadzam sie z Sułkiem co do wystawy ze bedzie super i, ze całokształt ( gady, płazy i terraria ) zwalaja z nóg. Naprawde to trzeba zobaczyć, druga szansa moze sie nie powtórzyc!!!
-
Ja tam byłem już dość dawno i narazie było tylko jedno nie urządzone terra - moje :) Ale polecam. Całość będzie podzielona na różne pomieszczenia pod względem warunków (tropikalne i suche). Warto to zobaczyć!!!
-
Bylem wczoraj na Krowoderskiej, ludzie super sprawa takiej wystawy w Krk to jeszcze nie było.Napewno jeszcze nie raz sie tam zjawie!
Pozdro
-
Wrzućcie jakieś fotki z tej wystawy oki? Chciałbym to zobaczyć chociaż na zdjęciach.
-
Z wielką chęcią odwiedzimy wystawę w Krakowie :)
-
ja moge wrzucic zdjecia z wystawy ale nie wiem jak :((
mam nawet fajne zdjecia
-
ZDJĘCIA WYSTAWY [OD SUŁKA]
-
Z tego co widzę bardzo fajne. Może mi się uda załapać na wystawę jak do babci pojadę, aha i odwiedze na 100% święty BIOFIL!!:D
-
Re: ZDJĘCIA WYSTAWY [OD SUŁKA]
no i nic więcej nie trzeba dodawać byłem pogladałem i jestem zachwycony. Tak właśnie powinny wygladac teraria dla naszych podopiecznych. a nie jak w wiekszosći ogrodów zologicznych. Gratuluje organizatorom. Wieniu dzieki!!
-
Ja jeszcze nie widziałem osobiście ale jak patrze na fotki to jestem pod dużym wrażeniem :)) Gratuluje organizatorowi Wiesławowi Zawadowskiemu oraz jego dzielnej ekipe wspomagającej :)
-
Widzac takie komentarze nie pozaostaje nic innego jak tam pojechac i obadac to "cudo" ale widzac foty, to juz jestem pod wrazeniem, wiec szukam ludzi kto jedzie z zabrza lub okolic tam ??
-
W rzeczywistości wszystko wygladą naprawde duzo lepiej :) niż na fotkach
pozdrowienia
-
GRATULACJE!!!! POLECAM SERDECZNIE
-
Naprawdę profesjonalna robota. Pozdrawiam Wieska i ekipe
-
Terraria zwalają na kolana a Bazyliszek powalił na ziemię. Naprawde warto to zobaczyć. Może nieco ubogie terra dla lega ale pwenie dopiero się "wystraja".
-
witam.
tak masz racje Bizon terra dla najbardziej wyrozumiałego smoka jest w trakcie robienia i na pewno bedzie mial jak w raju. Zreszta juz ma. Codziennie przed otwarciem i po zamknięciu robi sobie wycieczke po całej wystawie.
-
_RegiuS_ do kiedy dokladnie jest ta wystawa, bo tera nie moge podjechac przez najblizszy czas, a zalezy mi na tym aby ja obadac :)
-
wystawa jest wypas warto sie wybrac!!!
-
hello :) wystawa trwa od 14.03.04 do 16.05 ( a moze nawet dluzej :) codziennie z wyjatkiem poniedzialkow w godzinach od 10.00 do 18.00, sobota, niedziela- w godz. 10.00 do 16.00. wiec Roces napewno znajdziesz dogodny dla siebie termin :)
-
off topic - emka - ale Ty masz długaśny język... LoL :O)
-
Wystawa napewno poszerzy grono terarystów bo po obejrzeniu takich zbiorników z takimi zwierzakami niejednemu się zachce.Bardzo funkcjonalne terraria na kameleony ,ciekawe zbiorniki na żaby. Polecam i pozdrawiam.
Witold Plucik
-
A wjazd jest platny?? Jak tak to ile???
Pozdrawiam
NAzar
-
5 zeta ulgowy, 8- normalny. warto :) a co Nazer? wpadasz? Dawno sie nie widzielismy :) powinno byc niedlugo kilka potomkow weza od CIebie :D
-
ops sorka ale pomylil mi sie Twoj nick z nickiem kolegi z Katowic :)
-
no nie dziwie sie ze sie pomylilas nasze nicki sa szalenie podobne niestety no ale coz trzaa sie przyzwyczaic chodz to bolesne, pewnie kolega Nazar nie zmieni nicka no i czasem beda nas mylic, wiec prosze o uwazne czytanie nickow :)
a co do gieldy to niestety brak czasu mi na to nie pozwoli :(( chetnie bym wpadl ale sila wyzsza.
Pozdrawiam Emka
Pozdrawiam w ten sloneczny poranek :) Nazer.
-
NO raczej nie zmienie bo sie do niego przywiazalem:)
A co do wystawy to bylem wczoraj z dziewczyna
CUUUUUUUUUUDO
Pozdrawiam
NAZAR PRZEZ A:)
-
Niema co opisywać ,to trzeba zobaczyć(zwłaszcza ten śliczny tygrysi albinos) :)!
Przepięknie zrobione terraria!
http://dzis.dziennik.krakow.pl/?2004...0303/0303.html
pozdrawiam organizatorów!!
mazik!!
-
Czy wiadamo dokladnie do kiedy potrwa ta wystawa, bo chcialbym sie wybrac ale nie wiem kiedy mi sie uda, a nie chcialbym pojechac jak juz bedzie o wystawie.
Pozdrawiam LK
-
witam. planowany termin zakonczenia wystawy w Krakowie to 16.05.2004, wiec mysle ze kazdy chetny znajdzie czas i odpowiadajcy mu dzien :)
-
wystawa wypasiona na maxa!mój gekon pewnie nie będzie chciał do domq wracać tak mu się tam spodobało :P zwierzaki uśmiechnięte ząbki pokazują żaden nie narzeka to jak w sześcio-gwiazdkowym hotelu full serwis :D trzeba za to podziękować tym którzy to przygotowali bo to naprawde dużo czasu i energii zabrało ale za to ile teraz jest z tego przyjemności :) gdybym była zwierzakiem sama bym się kazała tam zamknąć :P POZDRO!!
-
ja rowniez bylem i widzialem i jestem pod wrazeniem
piekna wystawa
gratuluje organizatorom
ps czy ten kajman niejest przypadkiem przytargany z calym akwariem z M1??