W związku z wieloma pytaniami podaję datę następnej giełdy w Świętochłowicach
tj. 03.kwiecień 2004 ( sobota ). Termin ten został ustalony po uzgodnieniach z większoscią wystawców, których tym razem będzie jeszcze więcej .
Pozdrawiam
Witold Plucik
Wersja do druku
W związku z wieloma pytaniami podaję datę następnej giełdy w Świętochłowicach
tj. 03.kwiecień 2004 ( sobota ). Termin ten został ustalony po uzgodnieniach z większoscią wystawców, których tym razem będzie jeszcze więcej .
Pozdrawiam
Witold Plucik
Będę...
Witam.
Czy moglabym ewentualnie sie wkrecic jako wystawiajacy, czy dla biednej Awikularii nie bedzie juz miejsca?
Pozdrawiam
Awikularia.
każdy jak zapłaci będzie mógł się wkręcić....
Pozdrawiam
Serpent
czesc
http://zynek.terramail.pl/gg/2/klaszcz.gif super :))) nie umie sie doczekac :) myśle, ze będzie tak samo jak na poprzedniej albo... nawet i lepiej :P http://zynek.terramail.pl/gg/flame.gif
jakie teoplaty za stanowisko, i czy za wejscie tez sie bedzie placic ? czy lokum jest to samo co ostatnio ? czy jest duze ?
kurcze......ale fajnie ;]
No to okazja do kolejnego spotkania na i po giełdzie. Pozdrówko! Rysiek
kto ma tellefon do Witka
jak ktoś ma to proszę na maila !
No ja też się zapowiadam :>:>:>
Ta wiadomość zaraz podniosła mi chumor. Bede na 100%, JUz teraz zamawiam stoisko.
a ja tez bym bardzo chyba chcial,no ale czemu 3?akurat w dzien zajec:(
Moja droga Awikulario miejsca jeszcze są więc zapraszam .
Cena jednego stolika 6 zł .
Wejsciówka 2 zł.
Impreza integracyjna prawdopodobnie znów w Tawernie , dla chętnych załatwię jakiś niedrogi hotel .
Rezerwacje stolików na meila plucik@poczta.fm lub na tel.601 30 87 67
Pozdrawiam
Witold Plucik
Na pewno nie ominę takiego wydarzenia :) :) :)
dlaczego tak daleko ......nie dalo by sie zrobic raz blizej łodzi? bo rowniez ludzie z yuch okolic cheli by sie wbrac na taka gielde ale neistety dla niektorych to zadaleko .
Zawsze możesz przypłynąć canoe.
Ludzie ];->
To nie sklep zoologiczny tylko GIEŁDA ;)
Po prostu trzeba tam być !!! Byłem pod wrażeniem na otwarciu a to dopiero początek !!!
Szkoda , że trzeba teraz czekać aż do kwietnia ...
TAK masz racje Theron to jest coś niesamowitego. Dla terrarysty to jest Raj na ziemi.
Tyle zwierząd w jednym miejscu. Naprawde Warto BYĆ.
Nie przegapcie tego bo naprawde duzo stracicie!
Ja mam pytanie. Jedzie ktos z wroclawia? Chetnie bysmy sie zabrali z kolegfa mobym, ale jeszcze malolaty jestesmy :D wiec jakby ktos jechal i byly by miejsca to baaaaaaaaaardzo chetnie.
Pozdrawia RAfal
znów przeniosę pół sklepu na kilka godzin 92km dalej......
Witek, drugie tyle co ostatnio stolików proszę....
Sułek, ja mysle ze powinienes tir wynajac i z przyczepy sprzedawac:) Po co cochwila przenosic z kata w kat, tym bardziej ze miesiac wczesniej jest w Legnicy. Wiem ze to nie wedlug uni ale....:)
ja nie moge opuścić tego wydarzenia!!!!
a co dopiero imprezki po......
zgłaszam obecność!!
sułek jakie zwierzęta bedziesz miał na sprzedaz?
Dobrze byłoby pomysleć o identyfikatorach.
A ja już chciałbym zamówic u kogoś 1 agame błotną taką ok. 50cm :)
TAAK ludzie skombinujcie identyfikatory ! W spisie nie ma zdjęć(no moze kilka :D) więc identyfikatory będą akurat. Hmm mam propozycje-ci co jadą na giełdę sprzedawać to dawajcie tutaj liste i cennik (bede wiedzial ile kasy mam zabrać i nie tylko ja :) )
Identyfikatory będą prawie napewno coś w tej sprawie szykuje Nook.
Co do spisu asortymentu z cenam to myśle że każdy sprzedawca może indywidualnie zamieszczać takowe ale raczej bliżej terminu giełdy aby były aktualne.
Pozdrawiam
Witold Plucik
jakie identifikatory dla kogo?
Dla wszystkich :) Identyfilatory po to żeby można było wiedzieć kto jest kto
będe
ja moge zalatwic identyfikatory , takie plastikowe jak np karty do bankomatu...kolorowe,zlote itd , ze zdjeciem :))
tylko to bedzie to czeba sdie juz dogadac
:)
identyfikatory mozna by zrobic np na kilka nastepnych giełd :)) jesli beda wogule :))
A o której odbędzie się ta giełda?
Giełda zacznie się pewnie jak poprzednia o 10
No właśnie , o której godzinie rozpoczyna się giełda ??
Aha , i czy będzie w tym samym miejscu co poprzednia ??
Cześć
Ja będę na 100*n% ;)
Musiałby mi ktoś odrąbać głowę żebym nie mógł przyjść :] I nie mogę się doczekać tej giełdy bo miesiąc czekać na taką imprezę to WIECZNOŚĆ!!!.
=======================
Brachypelma smithi L3 - "Spike"
Brachypelma vagans L2 - "Mike"
Pozdrawiam wzystkich terramaniaków :)
Ja już sobie sam zrobilem indefikator. Chyba, że potrzeba jakiś specjalny.
Giełda tak jak poprzednio odbędzie się w MDK w Świętochłowicach na ul. Harcerskiej.
Nieznacznie ulegną zmianie godziny tz. zaczynamy o godz. 11.00 kończymy o 17.00.
Chętnych na imprezę integracyjną informuje że Tawerna jest na Skałce- każdy was pokieruje to nie za daleko,zresztą pewnie będziemy się tam kierować w większych grupach . Myślę że identyfikatory przydadzą się tam tak samo jak na giełdzie .
Pozdrawiam
Witold Plucik
lux, impreza impreza, siabada :):):):)