Witam !!!
Właśnie doszła do mnie polska wersja ww książki !!!!!! Ktoś z servem niech się do mnie zgłosi i wrzuci plik (ponad 3 mb) napewno chętnych będzie wielu !!
Wersja do druku
Witam !!!
Właśnie doszła do mnie polska wersja ww książki !!!!!! Ktoś z servem niech się do mnie zgłosi i wrzuci plik (ponad 3 mb) napewno chętnych będzie wielu !!
Pewnie tlumaczone przez kogos, kto przeczytal angielska i mu sie nudzilo? :)))
pewne tez tłumaczenie do dupy...
Ja tam wole poczekac do Stycznia:]
Ciekaw jestem jak to wyglada, chociaz na pewno tlumaczenie jest dokladnie takie jak Goblin napisal :] Jak ktos sie uczy angielskiego to lepiej przeczytac w oryginale, jest pisana bardzo latwym angielskim.
"podobno" tłumaczenie jest niezłe, ale ja i tak przeczytam obie :) tak jak w tamtym roku.
Ja polska od kogos pozycze, bo szkoda mi drugich 80 zl na druga ksiazke, ktora nie bedzie tak samo dobra jak oryginal.
Na torrencie była juz dwa tygodnie temu :)
Skończyłem niedawno i powiem że najlepsza część jaką czytałem :D
Bardzo dziwna że tak powiem, może to wina tłumaczy-a może i nie.
To zapodajcie linka do angilskiej wersji - zobacze czy dam rade przeczytac... :)
M.I.R.A.S.- nie wiem czy taka najlepsza, troche pogmatwana, zrobilo sie z tego hmm romansidlo :P Wiesz na pewno o co chodzi, a ja za duzo nie chce pisac bo niektorzy jeszcze nie przeczytali. Ja musze jeszcze kilka razy przeczytac bo mam dosc mieszane uczucia.