Jak Wam poszły matury???
moje wyniki:
polak podstawa - 77
anglik podstawa - 89
biola podstawa - 90
biola rozszerzona - 80
chemia podstawa - 92
chemia rozszerzona - 73
z ustnych miałem z polaka i anglika po 95
Wersja do druku
Jak Wam poszły matury???
moje wyniki:
polak podstawa - 77
anglik podstawa - 89
biola podstawa - 90
biola rozszerzona - 80
chemia podstawa - 92
chemia rozszerzona - 73
z ustnych miałem z polaka i anglika po 95
polak p.66%(wisi mi) ustny 100%
anglik p.72%(...to też mi wisi) ustny 80%
biola p. 84%(j.w.)
biola r. 78%(porażka taka, że zastanawiam sie z jakiego mostu skoczyć)
chemia p. 87%(...)
chemia r. 87% (ujdzie w tłoku...)
polski p. 79, r. 60, ustny 100, angol p. 94, r. 78, ustny r. 80, historia (do niczego cale szczescie mi niepotrzebna) 51. moglo byc lepiej, ale nie narzekam :) ciekawa jestem, jak beda wygladac matury w przyszlym roku i wtedy, gdy wprowadza ponownie obowiazkowa matme...
a to juz wiadomo ze bedzie obowiazkowa ? #$@^&*(
to było wiadome juz od kilku miesiecy, choc nie ogloszone publicznie. minister to potwierdzil, ze za 2-3 lata matma wroci....<okrutny śmiech>
(zapomnialam dodac: [szyderczy smiech])
O jak milo... ze mnie to ominie ]:->
A ja i tak jestem w mat-fizie więc będe zdawał rozszerzoną matme i fize... :) więc mnie to nawet cieszy żeby była obowiązkowa... :)
a mnie baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzi nie cieszy :[
Bedzie smiesznie :) Nie ma co :))))
17% oblalo podstawowa mature, a zauwazcie, ze te 17% deklarowalo sie ja pisac i nikt ich nie przymuszal... a wiec musieli przynajmniej troche czuc sie na silach w tym przedmiocie.
A teraz ma byc obowiazkowa... wiec wszystkie antytalencia matematyczne beda ja zdawac ]:-> Juz widze, jak nowa mature zdaja humanisci :P
Na starej bylo tak, ze jedna osoba robila zadania, pisala reszcie sciagi i jakos to bylo.
Nowa maturka uniemozliwia prawie ze takie cos, wiec moze byc ciekawie ;)
Tak w ogole, to wyniki tegorocznej maturki powinny dac ministrowi do myslenia raczej...
Najwyzej wzrosnie liczba chlopcow, ktorzy swoj pierwszy stosunek seksualny beda mieli pod prysznicem. Bo pozostali nie pojda do wojska :]