Cze. Chce nagrac sobie plytke mp3. Ale nero nie wykrywa mi kawalkow w formacie MPC. Jak zamienic je na MP3??
P.S
Tylko nie piszcie ze "jakims" ripperem, tylko jak juz podajcie konkretna nazwe. Pozdro
Wersja do druku
Cze. Chce nagrac sobie plytke mp3. Ale nero nie wykrywa mi kawalkow w formacie MPC. Jak zamienic je na MP3??
P.S
Tylko nie piszcie ze "jakims" ripperem, tylko jak juz podajcie konkretna nazwe. Pozdro
a co to MPC??
MPC sa to "odpowiedniki" mp3 tylko w jakosci indentycznej jak oryginalny kawalek audio.
Temat do usuniecia. Po wielogodzinnych poszukiwaniach znalazlem cos co dziala :D
To się podziel z nami. :)
Ja to robię w taki sposób, że mam w Winamp-ie wtyczkę do odczytywania MPC. Za pomocą Diskwriter-a przerzucam to na WAV, a później kompresuję przy pomocy Lame. Niestety - po takim zabiegu jakość przerobionych w ten sposób empetrójek wyraźnie odbiega od tych, które kopiuję bezpośrednio z CDA. :/. Pliki przerobione w ten sposób w ogóle nie mają basu, a sopras tak syczy, że muszę go ręcznie obcinać. :/.
<cfaniak> Wiec :D
Sciagasz program AliveMP3Converter... W tytulach piosenek nie moze byc polskich znakow. Wybierasz tylko na co ma przerobic, jaka ma byc jakos, do jakiego folderu i tyle :) I robi to w miare szybko :)
Link do wersji Trial. http://www.mp3-wav-converters.com/download.htm
Pozdro :D
Dzięki. :)
A czy jest możliwość zastosowania zewnętrznego kodera (np. Lame)?
Z tego co widze to nie ma.
P.S
Program ma niecale 6 mega :) Mozesz sobie sciagnac i zobaczyc samemu:P
Pewnie, że sprawdzę. :P Ale póki co siedzę przy nie swoim kompie. :)
Ja dzisiaj dokladnie przesluchalem kawalki ktore zgralem i sa one uciete :/ Tez tak masz??