Mam pytanko kto dziś poświęcił pokarm dla swoich pupilków bo ja np wziełem dwa osesy i para mączniaków aby moje zwierzątka sporzyły pasche.............
Wersja do druku
Mam pytanko kto dziś poświęcił pokarm dla swoich pupilków bo ja np wziełem dwa osesy i para mączniaków aby moje zwierzątka sporzyły pasche.............
I tak nic im to nie pomoże, pojdą do PIEKŁA bo nie były ochszczone!!!
Zresztą, kiedyś w kościele usłyszałem, że zwierzęta nie mają duszy, ani ciała, tylko mięso.
AMEN
Nestor, to co słyszałeś w kościele bardzo Rydzykiem pachnie :P:P
ps. A człowiek to nie zwierze?
czlowiek to takze zwierze i co na to powiesz Nestor
Jeśli zwierzę nie ma ciała, ani duszy, tylko mięso - to to mięso, które jest zwierzęciem, porusza się samo z siebie siłą woli (tylko czyjej, bo przecież nie własnej), bez pomocy mechanizmu jakim jest ciało, tak? a sesesese :>>>
Uwielbiam absurdy kościelne. Są takie.... barwne.
Uwierz Kościołowi...daleko zajdziesz...
PZDR
Hm... Ja tam raczej świerszcza ani myszy do święconki nie wpakuje, ale jak bym miał oseska (i starzy by pozwolili) to bym go na pewno do święconki wpakował. Hm... A może jednak poświęce świerszcza... :)
Siemka ! No chyba Cie porąbało... Hehehe ale jak kto lubi... hahaha Pozdro Maks
Też tak uważam. Człowiek to zwierzę, bo należy do królestwa Zoa.
Napisałem tylko co kiedys usłyszałem w kościele. Oczywiście się z tym nie zgadzam.
Ekhem, jeszcze czego?
Dosyć, że ja będę się jutro karmił tym skażonym żarciem. Moim zwierzątkom wolę tego zaoszczędzić. ]:->
Chciałem dziś sam poszukać jakiegoś pędzla i skropić to, co było uszykowane w koszyku, ale moja rodzinka niestety się nie zgodziła. A szkoda - zaoszczędziliby na czasie, benzynie i czarowniku w czarnej sukni. ]:-> Bo efekt przecież byłby podobny. ;)